Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabaweczka-dwójeczka

To koniec mojego romansu ?

Polecane posty

Nie mogę w to wierzyć. Czyżby? Od pierwszego dnia gdy " coś zaiskrzyło" między nami chciałam sie od tego uwolnić, ale nie potrafiłam on nie odpuszczał a ja prowokowałam. Rozum mówił swoje, a spragnione serce i ciało swoje. Ta walka trwała tylko a może 7 miesięcy. Czyżby to naprawde koniec??? On milczy . Ja milczę. A miała to b

A miała to być taaaaka Wielka Miłośc !!!!

Gość 3 żywioły
czyli się uwolniłaś i masz z głowy a jest prawie pewne, że z kolejnymi będzie tak samo

Może mam z głowy , a może nie. A skąd to znasz ???

Zbereźniku a skąd to znasz ? Jesteś facetem czy babeczką ? Ja z pewnością nie zrobię pierwsza ruchu, bo czały czas podswiadomie do tego dążyłam. Boje sie tylko że gdy On sie odezwie wtedy nie wytrzymam.

Gość moj sie skonczyl w czwartek
i odetchnełam z ulgą :D

Gość pełne szkło
że wam sie jeszcze chce tak gonić za króliczkiem...Strata czasu i atłasu

Gość zabaweczka-dwójeczka
Zakończyłas w czwartek ? Jesteś tego pewna ? Jak to przebiegło ? Ja próbowałam dwa razy - chciałam zrobić to normalnie w tzw. kulturalny sposób . Po prostu sie rozstać, podając prawdziwe powody . Ale się nie udało bo On zareagował bardzo ostro. Byłam w szoku . Nigdy się z taka reakcją nie spotkałam. Kiedyś gdy zrywałam z chłopakami po prostu mówiłam i było OK. Do ostatniego razu czyli trzeciego przygotowywałam sie dłużej, ale skończyło się na okropnej awanturze , wręcz z podtekstem szantażu z jego strony. Troche sie przestraszyłam i odpuściłam. Nie będe ukrywac że chyba trochę się zaangażowałam. Facet autentycznie mnie kręci. Ale nie chcę tego ciągnąć z powodów tych wszystkich objawów o których piszą dziewczyny zakochane w żonatych. Huśtawka emocjanalna, raz wielkie szczęście , a za chwilę czarna rozpacz.Zmęczona już tym jestem bardzo. Jak można normalnie funkcjonować gdy z mojej głowy On nie chce wyjść juz przez siedem miesięcy. Do diabła z taką miłością.