Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropeczka12345

Jak byłyście w ciąży to w jakim czasie pojawiły się Wam pierwsze mdłości ?

Polecane posty

Dziewczyny,kiedy pojawiły się wam pierwsze mdłości w ciąży? I ile trwały? hmmmm.....Ja w pierwszej ciąży dostałam mdłości dopiero w czwartym miesiącu i trwało to może z miesiąc,i przeszło! A teraz mam mdłości i chęć wymiotów już w 4 tygodniu drugiej ciąży!

Gość alaaa ma kotaaaa
gdzieś koło 16 tc

Gość matyllda
ja jestem w 7 tygodniu i mdłości mam cały czas..najczesniej na wieczór. Próbuje to powstrzymać ale wczoraj to juz prawie sie po**ygałam ;) a zaczeły się w 5-6 tygodniu( ogolnie mam fatalne samopoczucie)ciąza odbiera mi całą energie - najchetniej bym cały czas spała :)

Ja wogole nie wiedzialam w ciazach co to mdlosci... ale kazda ciaza jest inna... jedne maja w ciazy wymioty lub nie, inne rozne smaki.... Jesli bardzo dokuczaja mdlosci i wymioty, warto skonsultowac to z lekarzem. Polecam suche suchary z rana po wstaniu, cherbatke imbirowa, unikac cukru islodzonych rzeczy:)

ja w ogóle nie miałam żadnych mdłości wymiotów i bardzo miło wspominam okres ciąży :)

Ja miałam na samym początku od około 5 tc trwało to dość krótko może z miesiąc, nie wymiotowałam tylko było mi cały czas niedobrze.

cherbatke imbirowa???? matko boska takie błędy aż rażą po oczach a humanistka jestem społeczeństwo idiotów

Gość mOhErOwY zRyTy bErEt
A inne objawy ciąży od kiedy miałyście. "Uwielbiam" panie humanistki i w ogóle mądre panie nauczycielki, buuu

Mnie konkretne objawy pojawiły się w 7 tyg. ciąży a same mdłości trwały do 14 t.c choć sporadycznie lubiły się pokazać nawet w 16 t.c