Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meredith-m

Pomożecie mi wybrać jedną z 3 sukni?

Polecane posty

Gość Klina
3 -ale gorset nie prześwitujący. Czy są jeszcze jakieś inne, które Ci się podobają?

Gość jak ma byc szczerze
to żadna,są nie ładne,ale twój wybór

No to ok. Znajdźcie mi mądralińskie suknie w podobnym stylu - mają być nowe, szyte na miarę od projektanta i poniżej 2 tysięcy! Bardzo jestem ciekawa jestem co mi zaproponujecie...

Gość ioooo
Czy Twoja suknia będzie szyta? Jeśli tak, to krawcowa mogłaby zrobić drobne zmiany (np. gorset nie prześwitujący)' Właściwie to tylko te przeświecające koronki rażą, reszta jest ok.

Gość ioooo
Nie, w tej piewrwszej za bardzo biust jest na wierzchu..... Wcale nie musi być od razu zabudowany dekold -po prostu nie musi być tak wielki...

Gość ioooo
Najładniejsza trzecia.

Do autorki Ja to bym się zdecydowała z tych trzech na pierwszą ale to tylko moje skromne zdanie.

Gość blackmagick.
Autorko gratuluje oryginalnego gustu ;) Ta pierwsza jest ładna. Lepiej by sie oceniało gdybyś Ty była na tych zdjęciach. Można by wtedy ocenić jak która leży.

Gość kitkaaa aaa
pierwsza mi sie bardzo podoba. rzeczywiscie, trzeba odwagi na taki dekolt, ale mozesz czyms go zakryc w kosciele. Druga moim zdaniem znieksztalca biust, a trzecia - przeswitujacy gorset kojarzy mi sie z kiczem. natomiast ta pierwsza naprawde jest ladna

Gość A tak w ogóle
No tak gadaniem się nie przejmuj, jak chcesz wyglądać jak ladacznica rodem z westernów to ok. twój ślub. I nie oburzaj się tak opiniami, sama chciałaś znać zdanie innych, to je poznałaś. Ps. pisze się HOJNY a nie C.H.O.J.N.Y

Gość zadna, sorrrrryy
:O pisze sie hojny

Gość kACZKA MAM NA DRUGIE
Pisze się H.O.J.N.Y.

Nie słuchaj co niektórych, nie warto. Mnie najbardziej podoba się ta: http://img708.imageshack.us/img708/1820/614o.jpg pewnie dlatego, że jestem trochę podobna do modelki ;) http://img594.imageshack.us/img594/4759/72329573.jpg Ta mi się nie podoba. Jak na mój gust ma za szeroki dół. Te sukienki mają styl, nie są takie zwyczajne, białe. Po prostu mają klasę. A negatywnie komentują te, które prawdopodobnie nie miałyby odwagi założyć czegoś takiego, bo, nie oszukujmy się, nie są to modele konserwatywne ;)

Gość żałośc
Klasa to dla Ciebie wywalony brzuch albo dekolt do pępka? Druga sukienka jest naprawdę ok, o ile się ukryje ten prześwitujący materiał na brzuchu.

wszystkie trzy mi sie bardzo podobaja,ale jak juz bym miala decydowac to wybrala bym 2

Gość Iwonnneee
matko! czemu chcesz paradowac po kosciela z cyckami na wierzchu?! Zero wstydu. Dziewczyno to kosciol a nie burdel. Trochę powsciagliwosci. Zadna z tych sukienek. TRAGEDIA!

jacy ludzie w Polsce sa ograniczeni-wybierz tak jak tobie sie podoba,nie sluchaj innych,bo jak czytam te komentarze to mam wrazenie ze czas w Polsce zatrzymal sie w miejscu.Sukienki sa poprostu piekne,z wielkim smakiem i gustem,jak masz figure do takich to zaloz ktoras z nich i nie patrz na nich.Przeciez slub to nie tylko ceremonia w kosciele(o ile taka bedzie) ale pozniej tez wesele,cale przyjecie ,zapewne tez sesja zdjeciowa.to cos co ma byc pamiatka na cale twoje zycie,wiec wybierz tak zeby to zawsze mile wspominac i sie zachwycac chwila tego dnia.od siebie dodam tylko ze dla mnie ten styl jest przepiekny,jak ktos napisal tak troch country,ja taki uwielbiam wiec popieram wybor jak najbardziej.pozaty jestem fotografem 9slubne zdjecia tez robie)razem z mezem,wiec moze stad to moje zafascynowanie twoim wyborem,stylem i gustem.mam nadziej ze kiedys uda nam sie robic foty tak pieknie ubranej panny mlodej i to w tak wielkim stylu.pozdrawiam z prawie dzikego zachodu ;)

Gość nieciekawa sytuacjaaaaa
wg mnie to probel mejst nie tyle w cycakch co w talii- zauwaz jak brzydko wyglada czesc miedzy wcieciem w talii a biodrami- to jest sukienki dla osob ktore nie mjaj wciecia w talii ,bo brzydk oto wyglada, no przynajmniej wg mnie ,abdrzo mi sie to rzuca w oczy i dlatego nie wybvralabym zadnej z nich. i poza tym jak ktos napsial to rzecyzwscie - kurewskie, dziki zachod, bielizna itd.

Gość zbaraniejesz
nr 2 jest w porządku

jedyneczka- śliczna tylko radziłabym zmniejszyć troszkę dekoldzik, ale to już Twój dzień i Twoja decyzja