Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meredith-m

Pomożecie mi wybrać jedną z 3 sukni?

Polecane posty

Dzisiaj zdecydowałam, że nie pokażę narzeczonemu sukni przed ślubem. Ciężko mi będzie zachować to w ukryciu, bo strasznie mnie kusi żeby zapytać go o zdanie, ale jestem przesądna i wolę żeby miał niespodziankę :) więc pytam Wam, bo nie mam się kogo poradzić. W styczniu mam podjąć decyzję co do modelu i waham się między tymi 3 sukniami: 1. http://img708.imageshack.us/img708/1820/614o.jpg 2. http://img827.imageshack.us/img827/6122/77178423.jpg 3. http://img594.imageshack.us/img594/4759/72329573.jpg

Gość hihihihihihihihihahaha
Każda coś w sobie ma. Ale podstawa jest jedna: musisz mieć super biust do nich.

Gość o jaaaa
Okropne te suknie :( FUJ. Nie dość, że kolor obleśny, to jeszcze do ślubu iść po k u r e w s k u .... OMG.

Gość martawwwwwwwwwwwww
A mnie się kojarzą bardziej z bielizną na noc poślubną a nie z suknią ślubną..

Gość LIRKAsaaa
fajne ale piersi faktycznie musza byc do nich albo super albo sztuczne

Gość o gustach i kolorach
nie wiem czemu ale żadna jakoś mi się nie podoba, są dla osób o świetnej figurze ale jeśli nawet ktoś ja ma to jakoś tak tandetnie wyglądają. To tylko moja opinia a ślub jest Twój i Twoja decyzja:) więc naszym gadaniem się nie przejmuj:)

Gość Co to się dzieje się
Wiele kobiet ma super figurę ale to nie uprawnia do tego żeby w dzień swojego ślubu przy całej rodzinie bliższej i dalszej wyglądać co najmniej jak dziewczyna z saloonu :)

Gość Zenio spod bolesławca
Gdyby moja narzeczona wyskoczyła w czymś takim na ślubie to spaliłbym się ze wstydu przed swoją rodziną..

Gość dfddfd
takie sukienki juz dawno nie sa modne, te podpiecia koronki falbaneczki. zero klasy. najpiekniej wyglada sie w prostych sukniach. trzeba podkresic swoja kobiecosc a nie wystawiac wszystko na wierzch

Gość masz tragiczny gust.
:o jakbyś się w remizie chciała pokazać..

Mi również te suknie nie kojarzą się za fajnie.... Panna Młoda ma być piękna, elegancka, czysta a te suknie to zupełne przeciwieństwa. Kolor też mi się nie podoba. Gdybym je dostała za darmo za nic bym ich na swój ślub nie ubrała. Ale Twój ślub, Twój gust, Twój wybó i Twoja decyzja. Oby była trafna i obyś nie żałowała :)

Gość Zenio spod bolesławca
No właśnie z tego co się orientuję (ale bardzo niewiele) to jest bardzo duży wybór sukien ślubnych, jest tyle eleganckich ładnych kiecek a ty chcesz wszystko na wierzch wywalić..może wystarczy jakaś dopasowana suknia skoro chcesz żeby było seksi

Gość wysyłam odpowiedz jejeje
numer 2 :) tylko czy nie mam jej w wersji klasyczo białej?

Dziękuję bardzo za takie opinie, kim jak kim, ale dziwkowatą wieśniarą na pewno nie jestem. Te zdjęcia owszem są kiczowate, ale sukienki w żadnym wypadku. Jak je mierzyłam w salonie to nie wyglądałam tak, jak te tandetne modelki, ale elegancko. I na pewno nie będę mieć takiej fryzury jak one! A jeśli chodzi o biust to jestem bardzo hojnie wyposażona - rozmiar D przy wadze 55kg i uwierzcie, że przy sporym biuście to dopiero w skromnej sukience wygląda się ohydnie.

pierwsza ładna tylko ma bardzo duzy dekolt...trzecia tez ładna...druga brzydka

biust D wcale nie jest duży..tym bardziej jesli masz mały obwód...pewnie źle dopasowany stanik nosisz

W stosunku do moich proporcji jest bardzo duży. W lecie nie mogę przejść spokojnie ulicą, bo zaraz właśnie takie prostaczki Zenie spod Bolesławca wydają męskie okrzyki zachwytu.

Gość druga ładna,
jakoś nie podobają mi się przeżroczyste gorsety.

rety dziewczyna prosiła o rady a nie komentarze typu :dziwkarstwo, kurewsko, wieśniarstwo itd.... Skoro masz duży biuścik to poleciłabym ci z tych, które ci się podobają 2 :)

nie w moim stylu suknie ale jak już to proponowałabym ci 2 albo 3 z tym, że przy 3 lepiej cały gorset bez prześwieceń.

o gustach się nie dyskutuje. poza tym to Twój ślub i wybierz suknie która podoba Ci się najbardziej a głupim gadaniem sie nie przejmuj:) żadna nie jest w moim guście. lubie skromne suknie ślubne, ale mając wybierać z Twoich propozycji wybrałabym 1 albo 3:) Chyba jednak 1:) Powodzenia w wyborze i wszystkiego najlepszego:)

Pierwsza jest ładna ale ciekawi mnie jaki ma dół sukni masz może fotkę