Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopadowa mama

MOJE DZIECKO JEST ZA NISKIE!!!!

Polecane posty

Gość listopadowa mama

Moja córka jest z listopada 2006r nie wiem czy nie jest za niska jak na swój wiek- ma 96cm.Ja mam 168, mąż 180. Ile wzrostu mają wasze dzieci?I jaki rocznik?

Gość urodziłaś trolla
trudno :o może oddaj do sierocińca albo sprzedaj na organy

Moja ma 3 latka i ma 98 cm,niekiedy kupuje jej ciuszki na 104 cm,ale pamiętaj że dzieci nie muszą byc równe,jak Cię to nie pokoi wybierz sie z córka do lekarza,a na bilansie 4 latka już byłaś???

Gość ciasteczkowy potworeek
Mój syn też jest z listopada 2006r i ma 100cm Ogólnie jest jednym z drobniejszych dzieci w swojej grupie w przedszkolu. Ja mam 165cm a mąż 175 cm.

Gość listopadowa mama
Nie byłam na bilansie bo nikt z przychodni mi nie mówił, że mam przyjść! Sama patrzyłam i w siatce centylowej jest to 3 centyl

Gość rzeczywiscie chyba troche
za niskie. Moja corka jak miala 2 lata mierzyla 95 cm . zrob jej badania krwi oraz tsh ( tarczyca )

Gość pomadka czekoladowa badziewie
Mój synek też jest z listopada 2006. Właśnie tydzień temu byliśmy na bilansie czterolatka i zmierzyli go - ma 105 cm

Gość 3 centyl
to wcale nie jest źle, po prostu jest niskie, tacy ludzie też po świecie chodzą i żyją

Gość listopadowa mama
moje dziecko jest z listopada 2006, więc jak patrzeć na pełny rok to ma 4lata i 1miesiąc, wiadomo że wyższe będzie dziecko które ma np 4lata i 10 miesięcy...właśnie chciałabym wiedzieć ile wzrostu mają dziewczynki z jesieni 2006r

Gość jaga123
moja córka też jest drobniutka, jest tzw "niejadkiem", ma 4lata i 3miesiące i ma 98cm. na rok urosła 6cm.a norma to na rok minimum 5cm w takim wieku.

Gość listopadowa mama
podbijam temat

Gość Paula 24
kurde ja te zapomniałam o tym bilansie. to jest obowiazkowe???? na bilansie dwulatka bylam ale wtedy sie czesciej chodzilo bo jakies szczepienia itd. trzeba patrzec czesciej do książeczki bo jak dzecko mało choruje to sie zapomina o jakichś tam wizytach typu bilans...

Gość Paula 24
mój ma 4 lata i 5 miesiecy (z lipca) i ma 108.

Gość aldona25
moja córcia jest z października jak miała bilans 4latka mierzyła 110cm a urodziła się w 37 tyg z wagą220i50cm zawsze była drobna ale jak skończyła 3 latka nagle tak śmigneła że jest najwyższa:)

Gość to jest topik
z 2010 roku !

Gość aldona25
i co z tego może ktoś przeczyta i mu się przyda ja też przeczytałam i wiem więcej:)