Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie na moje pytanie.

Czy wasz były też interesuje się waszym życiem?

Polecane posty

Nie jestem z nim od wrzęsnia byłam z nim ponad 3 lata zostawił mnie dla innej laski po 2 miesiącach się z nią zaręczył. Ja jakoś tego nie przeżywam bo od dawna go nie kocham i w sumie ciesze się, że nasze drogi się rozeszły. Zerwałam z nim całkowicie kontakt bo uważam, że nie mamy już o czym rozmawiać. On od czasu do czasu pisze do mnie co słychać ale ja mu nie odpisuje. Podgląda mnie na nk ale ja mam zablokowaną galerię więc i tak nic nie zobaczy. Więc teraz podgląda co jakiś czas moją mamę. Denerwuje mnie to, że się mną interesuje. Ma swoje życie więc niech się nicm zajmie bo mnie nie interesuje co u niego słychać. Dlaczego on usilnie chce się dowiedzieć co u mnie?

dodam jeszcze, że ma na imię Azor i zrobiłby dla mnie wszystko za michę suchej karmy :)

suchy ten podszyw powyżej :D podszywaczu mógłbyś się bardziej postarać. :P

Gość westlifea
mój ex tak robił ale tylko po to by mie miec w rezerwie na zapas:O zostawił mnie dla innej laski ale w moje zycie ingerował jeszcze przez prawie rok🖐️

Gość Zinnka
A dlaczego cie to denerwuje? Skoro nie kochasz go i cieszysz sie, ze sie rozstaliscie, to nie powinno cie tez obchodzic, co on robi. Niech zaglada na nk, co w tym zlego?

Zinnka - -co w tym złego? że jego zazdrosna narzeczona napisała kiedyś do mnie, że mam go zostawić w spokoju a to on do mnie pisze a nie ja do niego i to on się mną interesuje a nie ja nim. więc nie chce wysłuchiwać oszczerstw pod moim adresem, że to ja niby chce z nim kontakt utrzymywać a to nie prawda.

Gość Zinnka
Noooo skoro on sie toba nadal interesuje, to ta jego narzeczona ma prawo byc zazdrosna:) Najlepiej nie reagowac na takie zaczepki. Niech sobie ukladaja zycie jak chca.

tak się akurat złozyło, że ostatni w życiu orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Zinnka - dokładnie. a ten poszyw powyżej też coś Ci nie wyszedł podszywaczu :P

www.animus24.pl 🖐️

Gość gość
Ewidentnie widać, że ten gość to manipulant zwyczajnie "wykorzystuje" Cię do swoich gierek i chce wzbudzić zazdrość swojej obecnej dziewczyny. Najchętniej po kryjomu spotykałby się i z Tobą gdybyś tylko "dała wplatać" się w jego grę. Choć ta gra to jest ich wspólna bo jeśli gość tak postępuje to widać, że to toksyczny związek. Druga wersja może być taka, że chętnie by wrócił, że coś nie wypaliło i bada teren. Jednak w obu jesteś na straconej pozycji i trzymaj tego gościa od siebie z daleka.

Gość gość
Nawet nie jest moim byłym, ale za takiego uważa się, bo przez szereg lat miał lalkę z sexshopu, która nazwał moim imieniem, nadal ja ma, gdy ja używa dzwoni do mnie z pytaniem, czy też go kocham;) Jak widzę jego numer to nawet nie odbieram, bo wiem po co dzwoni. Najgorsze jest to, że nie pozwala nikomu do mnie się zbliżyć, ma jakieś tam narzeczonej a i tak do mnie wydzwania z wiadomych powodów. Narzeczoną wierzy mu i wspólnie z nim mnie wyśmiewa, że niby wymyślam a ja ciesze się, tak, jestem żmiją, cieszę się, gdy on robi ja w trąbę a ona chodzi i wrzeszczy na ludzi przez to.

Gość gość
17'24 do kogo ty piszesz? temat sprzed 7,5 roku he he .

Gość gość
17'27 sorki, ale o tak wiadomo o który wpis z 2018 r.chodzi.

Gość gość
Możliwe że tak , tego w czasach Facebooka nie da sie sprawdzić , ale myślę że większość sprawdza byle czy nadal płaczą i czy nie mają już nowego

Gość gość
Jasne że tak. Dostałam zaproszenie na portalach społecznościowych dzień po dniu od byłego Z którym rostałam się ponad 11lat temu.