Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhfdbifvfjjrfbf

Jestem strasznie wymagająca jeśli chodzi o facetów.

Polecane posty

Gość nhfdbifvfjjrfbf

Gdy widzę jakiegoś faceta, to patrzę najpierw na jego wygląd, czy mi się podoba fizycznie. Gdy go już poznam, to patrzę na charakter. Gdy odpowiada mi jedno, a drugie nie, i tak z nim nie jestem. Musi mi odpowiadać i wygląd, i chartakter. Moja kumpela twierdzi, że to głupie. Co sądzicie?

Gość lsjdfvkd;fhvkd;bvnkdj;fvdj;fkv
że masz rację

Gość lallalu
sądzimy , że to głupie

Gość Jak najbardziej to normalne
przecież wiążemy się z ludźmi, którzy odpowiadają nam pod względem i wyglądu i charakteru :)

Gość nhfdbifvfjjrfbf
Ależ ja jestem zdecydowana. Chcę faceta, który będzie mi odpowiadał pod względem wyglądu (całkowicie) i pod względem charakteru (gdy będzie miał jakieś wady w charakterze, to będę w stanie to zaakceptować).

Gość Jak najbardziej to normalne
lalalu - Czyli rozumiem, że jak facet jest super przystojny ale jest chamem to trzeba go brać i dziękować za niego Bogu?

Gość nhfdbifvfjjrfbf
No, a moja kumpela twierdzi, że to głupie, że jestem za bardzo wymagająca, że i tak takiego nie znajdę.

Gość lallalu
o matko , jakie to ma znaczenike , co ? chodzisz sobie z listą ? liczysz punkty , pztzystojny w jakiej skali? od 1 do 10 ? ty wtedy akceptujesz tylko tych od 7 w górę ?, no, powiedzmy 6 i pół , a charakter to już nie wiem :)

Gość lallalu
też mi się nudzi ale to nie powód wymyślamnia takich tematów

Gość nhfdbifvfjjrfbf
Ostatnio mam rozterki sercowe na temat pana mietka z kotłowni bloku B. W stan euforii wprawiają mnie jego lekko przybrudzone wąsy.

Gość iejoejoerjoeter
ale pamietaj tez ze my faceci patrzymy tez na urode (calkowicie) a potem charakter (tez patrzymy:)) a potem patrzymy jeszcze na cos... ;)

Gość co?chujów sto!
zaczniesz byc pajeczarka , galaretowata dupa bedzie sie trzesc sukienka sie marszczyc zacznie a cycki spod spodnicy wystawac to facet byle jaki wcale nie piekny niech by katowal niechby i bil byleby zamacal i czasem podysdal

a co to znaczy że musi Ci sie podobać pod względem wyglądu 'całkowicie'? Czy Ty jesteś zupełnie absolutnie bez żadnej skazy? idealna? domyślam się, że masz nie wiecej niż 18 lat:)

Ależ kochana, co to za wymagania ? Naturalna rzecz, że ma Ci sie podobać i pasować do Ciebie pod względem charakteru. Myślę, że to dobrze, o ile nie wymyślasz durnych wymagań ( np. ma wygladać brad pitt etc.) tylko cechy które faktycznie mają dla Ciebie znaczenie.