Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Aneta

Powroze

Polecane posty

Gość wrozka Aneta
Delux: Na najblizsza przyszlosc: tak uda ci sie, chociaz jestes po przejsciach i obecnie cos bardzo ciebie przytlacza

Gość milena452
milena 05.02.1986 kiedy znajde pracę?

Gość gosia1414
14.11.1981 jak sie poukłada moje zycie osobiste i finanse w nowym roku?

Gość AAAAAsia
asia 27.09.1988 czy to jest moj partner docelowy? sebastian 14.01.1983

Gość karykatura diabłaa
Żaneta 08.08.1993 r. czy w przyszłości gdzieś wyjade?

Gość wrozka Aneta
Magda: W przeszlosci bylas dlugo sama, izolowalas sie, nie chcialas zadnego zwiazku, bylas samotnikiem. Potem wlasciwie juz sie z tym pogodzilas i nawet to zaakceptowalas. Z kart wynika rowniez, ze obecnie czujesz jakis zal, ktory moze dotyczyc roznych aspektow w twoim zyciu. Moze ktos ciebie zranil, albo poprostu cos ci sie nie udalo. Z drugiej jednak strony ty masz potencjal zeby to pokonac. Bo jestes w dobrej fazie. W najblizszej przyszlosci widze uczucie. To moze byc zupelnie nowa milosc, ale calkiem mozliwe ze ty juz go poznalas. I w tej chwili jest to taka fascynacja. Mozesz liczyc na to, ze wiele spraw potoczy sie po twojej mysli. Z drugiej jednak strony wydaje mi sie, ze ty masz ciezki charakter (tak mozesz byc odbierana przez otoczenie), taka zlozona osobowosc. Twojego partnera moze to mezczyc. Bo ty ciagle bedziesz doszukiwala sie czegos......Bedziesz miala takie watpliwosci, ze jest to tylko cos krotkotrwalego i tak sie skonczy. Z koleji twoj partner bedzie mial czasami wrazenie, ze sama sila woli z jego strony i zapal czasami nie wystarczy...Mozesz to uznac za pasywnosc, chociaz tak nie bedzie. Wlasnie swoja postawa mozesz wszystko zepsuc. Zbytnia niecierpliwosc nie jest dobra dla zwiazku bo ty bys chciala miec wszystko natychmiast, a tak niestety sie nie da.....

Gość wrozka Aneta
Ostatni post byl do Megggyyy

Gość ruda jaaaaaaa
marzena 20.06.1985 czy w tym kończącym się roku spotka mnie coś na co czekam od dawna..??

Gość błękit oceanu678908
Wróżko.. 05.04.1987 Natalia, pytanie: czy jest mi przeznaczony ten mężczyzna ktory jest teraz blisko mnie? jego data 04.12.1980 Adam

Gość Kaska D.
ja bylam za meggyyy, prosze, tylko jeszcze ja!!!!

Gość Kaska D.
prosze wrozko.......

Gość wrozka Aneta
Aleksandra, laczy was fascynacja. Ale raczej nie widze was razem, bo z kart wynika, ze to on zakonczy ten zwiazek. Ale karty moga sie mylic. Rowniez ten negatywny rozklad moze byz zwiazany z tym, ze wrozylam dzisiaj zbyt wielu osobow. I przyplatala sie negatywna energia

Gość Ona_zawiedziona_
To ja etz poprosze o wrozbe. Ela, 19-01-1986 Jak potoczy sie obezny zwiazek?

Gość wrozka Aneta
Powrozylam wszystkim osobom z 1 strony. Na tym koncze. Dziekuje wam za uwage i zycze wszystkim milego wieczoru;-)

Gość Megggyyy
Bardzo Ci dziękuję :-) jestem w związku od kilku lat , tylko właśnie się trochę chrzani

Gość Kaska D.
ja bylam tez na pierwszej i mi nie powrozylas

Gość ivxcm,oi,fo,bhxi
ja bylam na 1 stronie pominelas mnie bo bylam miedzy twoim a gabrysi postem błagam jeszcze ja

Gość _G0sia_
Gosia, 06.10.1974, w takim razie poproszę o odpowiedź na jedno pytanie- jaka będzie moja sytuacja finansowa w najbliższym czasie, z góry dziękuję za odpowiedź,

Gość wrozka Aneta
Kaska D juz ci powrozylam, przejrzyj poprzednie posty.... A jezeli komus nie powrozylam, to znaczy ze mial mniej niz 22 lata.

Gość wrozka Aneta
Aleksandra, laczy was fascynacja. Ale raczej nie widze was razem, bo z kart wynika, ze to on zakonczy ten zwiazek. Ale karty moga sie mylic. Rowniez ten negatywny rozklad moze byz zwiazany z tym, ze wrozylam dzisiaj zbyt wielu osobow. I przyplatala sie negatywna energia Do Kaska D

Gość ivxcm,oi,fo,bhxi
prosze postaw mi karty, magdalena, 20.01.1991-kiedy spotkam tego jedynego, czekam od poczatku:( cały czas czekam siedze i nie odchodze od kompa, zalezy mi bardzo:(

Gość błękit oceanu678908
wróżko:( nigdy nie umiem trafić tak abyś mi powrózyła, szkoda że nie mam na Ciebie namiaru... :(

ja byłam na pierwszej stronie i nie mam 22 lat kiepska z ciebie wróżka

Gość ivxcm,oi,fo,bhxi
Wróżko czemu stawiasz takie ograniczenie:( PROSZE:(

Gość wrozka Aneta
No dobra, niech ci bedzie Magdalena. Nie bede taka zlosliwa;-) Mi sie wydaje, ze obecnie to jest dla ciebie ciezki okres, moze problemy w domu, z rodzicami, z sama soba....Ty troche jestes taka malo otwarta. Ktos rowniez ciebie zranil. Ale widze nowe uczucie. Tylko nie zmarnuj szansy, ktora los stawia przed toba na twojej drodze...I musisz sie troche otworzyc na innych ludzi A wogole to calkiem mozliwe, ze tu juz masz oko na jakiegos chlopaka oko.....;-) i to wlasnie bedzie ten Pozdrawiam

Gość wrozka Aneta
Sylaob, zgadza sie przeoczylam ciebie, co przy tylu postach jest naturalne, ale moglas swoja zlosc inaczej wyrazic. Nie lubie jak mnie ktos obraza

Gość ivxcm,oi,fo,bhxi
no tak, ale TEN ma mnie gdzies nie obchodze go, nie daje sygnałów:( jak rozpoznac tego TEGO:) ??podpoiwedz czy cos widac w tych kartach wiecej

Gość oleeeeeeeeeeeeee
Asia 05.02.1984 r. kiedy poprawi sie moja sytuacja materialna? czy znajdę prace? na razie jestem na aplikacji notarialenej i odbywam praktyki - bezpłatnie. Z góry dzięki :)

Gość Ona_zawiedziona_
Bardzo prosze o powrózenie - Ela, 19-01-1986 Jak potoczy sie moj obecny zwiazek?