Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnezzziaaa

do mężczyzn

Polecane posty

Gość magnezzziaaa

Macie jakieś upodobania co do wyglądu łechtaczki? Wolicie tzw. bułeczki (zamknięte) czy motylki( z wystającymi wargami wewnętrznymi) ? Czy wręcz obojętnie i nie ma to dla was znaczenia?

Gość intim
Obojetnie, najwazniejsze zeby byla ladnie wygolona. A ty jaka masz?

Gość magnezzziaaa
pytam bo wczoraj rozmawiałam z kolega i jakos tak z tematu na temat powiedział,że wazna dla niego jest wagina jego wybranki bo jak to określił nie lubi "cipki jak po wybuchu bomby atomowej" wiec mial na mysli chyba duze wystajace wargi sromowe wew. ciekawi mnie czy kazdy facet ma jakies preferencje w tym temacie

Gość waginyyy
Jak po wybuchu bomby, to mial moze bardziej na mysli ze luzna, rozjebana... KAzdy woli ciasną.

Gość magnezzziaaa
Całe szczęście ja mam bułeczkę... tylko te jądra trochę ją szpecą :O :classic_cool:

Gość intim
Jezeli mialbym sie zdecydowac to ogolona buleczka podoba mi sie lepiej. Ale ja juz mialem takie i takie. Z buleczkami mialem lepszy stosunek.

Gość magnezzziaaa
Amelka ale skad mozesz wiedziec co by wolal twoj mezczyzna gdyby mial do wyboru? przeciez nie powie ci,ze wolal by bys miala inna cipke...

Gość intim
Kazda cipka jest inna, nie ma dwoch jednakowych.

Kto zakłada takie tematy 😭 Chyba jakiś napalony gówniarz, lub laska, której wargi mniejsze zaplątały się z tymi większymi :O :O :O - żenada!!!! 100% :O

Gość fra
"Nowy w miescie", zajmnij sie lepiej tematami o gotowaniu, kroju i szycia a nie zabieraj glosu na temat ktory nie masz nic do powiedzenia. Glupoty opowiadac to zadna sztuka.