Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak słodka dziewczyna:)

czy jest tutaj ktoś kto nie je nic słodkiego? NIGDY?

Polecane posty

Dawniej jadłam sporadycznie, jakąś tam czekoladkę czy kawałek ciasta. Nigdy się nie objadałam. Od kilku miesięcy nie jem w ogóle, nic, ani trochę. Nie jestem gruba, po prostu nie chcę przytyć. No i tak jakoś sobie funkcjonuję, czasem mam ochotę ale ją powstrzymuję.

?

unikam slodyczy zamiast tego jem np jablka,cos zdrowego co usprawni moj organizm

Gość skoro jesteś chora i bierzesz
nie znoszę słodyczy i nie jem w ogóle. Jadam za to kilogramami winogrona, które podobno mają duzo cukru. Ale i tak chudzina ze mnie :)

Gość dfghdsgsdfgsdfg
Dla mnie słodycze mogą nie istnieć,chociaż czasami sobie zjem coś słodkiego :P ale najważniejsze dla mnie jest mięso :P

Gość kto tam puka ?
moj maz nie tyka slodyczny, nie lubi, w zyciu nie zjadl nic slodkiego, placka itp, na kazdej imprezie tortu odmawia itp a i tak wazy 100 :P:P moj misiaczek, napakowany :P

ja tez nie jem,nie lubie. Czasami sie skusze na kawalek ciasta albo czekoladki. Ale to naprawde rzadko. Mam taki wstret do slodkiego,ze nawet przestalam slodzic kawe i herbate,i nie napije sie zadnego slodkiego napoju gazowanego,

Ja lubię słodycze, niestety nie mam do nich wstrętu ALE też ich nie jem. Bardzo bardzo rzadko, ale mam zamiar właśnie przez święta nie zjeść nic słodkiego i też nie jadłam chyba od wakacji niczego słodkiego, na wakacjach ostatnio chyba loda.