Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drradz

Praca magisterska. Da się napisać w tydzień?

Polecane posty

Gość filipinkaala
ja napisałam w niecaly tydzien, ale rzeczywiście tylko jadłam (pisząc oczywiście), spałam i pisałam CIĄGLE!!!! ostatnie 2 dni zabrakło już czasu na sen i ostatnie 2 doby juz tylko pisałam, nie kładłam się w ogóle spać, myślałam że zwariuję...tylko stukanie , stukanie ostatnie godz. to juz pamiętam jak przez mgłę, byłam całkowicie nieprzytomna jak szłam oddac pracę, słaniałam się na nogach:p

Gość gość
To jest niemożliwe. Nie da się napisać dobrej pracy w tydzień, a krócej to już nie mówiąc. Sama piszę teraz pracę, zaczęłam w lutym i niedługo ją składam. Nie pisze oczywiście non stop na początku pisałam jak miałam czas. Maj natomiast przesiedziałam cały, do tego poprawki itd. Chyba oddajecie jakieś gnioty, a problematyka pracy zamyka się w 20 stronach. U mnie same badania trwały miesiąc (zbieranie ankiet), o ich analizie nie wspominając.

Gość gość
Zalezy gdzie studiujesz. Jak na jakiejs dziadowskiej uczelni to mozesz sprobowac oddac takiego tygodniowego gniota:D

Gość gość
Da się napisać, bo ja takie pisałam znajomym, w tym właśnie z ekonomii, były poprawne, na piąteczki, ale wiadomo odkrycia światowe to to nie były :D inną kwestią pozostaje kontakt z promotorem, czasami promotor będzie sprawdzał tydzień, a potem nawali uwag, że coś trzeba dopisać albo że trzeba zmienić wszystkie tabelki wg jego widzimisie np. kolumna sumująca powinna być z prawej, a nie z lewej :/

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
Uwaga, Pan powyżej jest nieprofesjonalny. Korzystałam z niego i nie polecam. Niech się Pan przestanie reklamować non stop.

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość nusiek3
Jak masz materiały i wiesz o czym chcesz pisać, to dasz radę! Chociaż ja np prosiłem proposterusbooks o to zeby mi pomogli w napisaniu. Sami też materiały zbierali, ale te co sam miałem to wykorzystali, więc spoko

Gość HaniaT
jeżeli tylko masz na tyle sił to wszystko sie da zrobić. Ale jak nie masz czasu na pisanie pracy magisterskiej to, może lepiej jak poprosisz tą firmę www.edukacja-ty.pl by napisała to dla Ciebie. Lepiej na tym wyjdziesz.

Gość gość
Jaka praca, taki magister.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim a pokój wieś w Polsce położona w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój

Gość gość
Ja w ostatniej chwili zabrałam się za pisanie pracy magisterskiej, ale na tydzień przed obroną zdecydowałam się na pomoc ze strony http://www.pisanie-pomoc.pl/ Poprawili mi już napisane rozdziały i napisali te, których brakowało. Promotor nie miał do niej żadnych zastrzeżeń ;)

Wydaje mi się, że w tydzień to ciężko ale pewnie da się, łatwiej by było skorzystać z pomocy ekspertów, doradziliby, pomogli. Odwiedź http://iprace.weebly.com/ . Jeśli masz problemy skontaktuj się z nimi, na pewno ci pomogą, mi bardzo pomogli, myślałam, że już nie zdarzę napisać, a jednak ;)

Gość gość
To właśnie licencjat potrzebuje dużo czasu, u mnie na studiach technicznych - na studiach inżynierskich pisanie pracy to średnio tydzień i Góra 30 - 40 stron, bo zazwyczaj to są prace konstrukcyjne :)

Gość Goska z nikąd
Witam kiedyś korzystałam z www.wzory-prac-magisterskich.pl ale nie wiem czy ta strona jest jeszcze

Gość gość
nie bardzo wiem jak można w tydzień napisać skoro jak ja pisałam swoją to musiałam po każdym napisanym rozdziale chodzić do promotora, żeby to sprawdzał i poprawiał co było nie tak... Poza tym czytanie książek i artykułów, tłumaczenie ich i potem w pracy korzystanie z nich. No chyba że jakieś wyższe szkoły seksu gdzie sie pisze prace o byle czym i nikt tego porządnie nie sprawdza, byle napisać zaliczyć, to może tam jest taka polityka :)

Gość gość0009099
Czas Cię goni? Mogę pomóc. Napisze pracę z pedagogiki, dietetyki, psychologii, zdrowia publicznego i tematów pokrewnych.Stworzę ją od A do Z albo tylko brakujące rozdziały. Wprowadzę wszystkie poprawki do Twojej pracy. Poprawię również plagiat, jeżeli ktoś nieuczciwy wcześniej Cię oszukał. Możesz mi zaufać – jeżeli chcesz, udostępnię Ci materiały, z których korzystałam i dołączę raport antyplagiatowy. Każda praca jest niepowtarzalna, gwarantuję Ci wysoką jakość.Uzgadniam cenę razem z klientem. Mam kilkuletnie doświadczenie i około 50 prac za sobą :) pisze szybko. O wszystko możesz w każdej chwili zapytać - wyjąsnie Ci każde zagadnienie zawarte w pracy, będę dyskretna. Możesz płacić ratami. Wycena jest bezpłatna. mail: martamorawska13@wp.pl

No próbować zawsze można, ale nikt mi nie wmówi, że w ciągu 7 dni może powstać oryginalna, poprawnie napisana praca. A jak ktoś spisuje z książek i zmienia co 4 słowo i potem to oddaje jako magisterke napisaną w tydzien, to może przejdzie przez plagiat.pl ale już przez antyplagiat genuino nie, i wtedy taka osoba może się pożegnać z tytułem

Gość martamor
Czas Cię goni? Mogę pomóc. Napisze pracę z pedagogiki, dietetyki, psychologii, zdrowia publicznego i tematów pokrewnych.Stworzę ją od A do Z albo tylko brakujące rozdziały. Wprowadzę wszystkie poprawki do Twojej pracy. Poprawię również plagiat, jeżeli ktoś nieuczciwy wcześniej Cię oszukał. Możesz mi zaufać – jeżeli chcesz, udostępnię Ci materiały, z których korzystałam Każda praca jest niepowtarzalna, gwarantuję Ci wysoką jakość.Uzgadniam cenę razem z klientem. Mam kilkuletnie doświadczenie i około 50 prac za sobą pisze szybko. O wszystko możesz w każdej chwili zapytać - wyjąsnie Ci każde zagadnienie zawarte w pracy, będę dyskretna. Możesz płacić ratami. Wycena jest bezpłatna. mail: martamorawska13@wp.pl

Gość gość
wpisz w gog pobierz prace magisterskie albo cos takiego jest masa stron z pracami do pobrania 1 strona w google i masz

Gość gość
Oferuję pomoc, redakcję i pisanie prac magisterskich, licencjackich, wg standardów uczelni. RÓWNIEŻ PRACĘ BADAWCZE .Posiadam 10-letnie doświadczenie w pisaniu prac, co pozwala mi właściwie podejść do każdego tematu i problemu naukowego. Pomagam w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury, opracowaniu badań. Wykonuję korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z zakresu medycyny, dietetyki, psychologii i zarządzania. Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, Moją pomoc cechuje indywidualne podejście do każdego zagadnienia, jak również zrealizowanie go terminowo i na wysokim poziomie naukowym. Kontakt ze mną pod adresem e mail: martamorawska13@wp.pl

Gość ggg444
kiedys korzystalem z www.praca-magisterska24.pl moze nadal dziala

Hmm przyznam, że odważnie. Jak przysiądziesz i cały tydzień na to poświęcisz to ok ale badań do pracy już raczej nie zrobisz. Zostaje wymyślanie.

Gość misiuk
Ja zbierałem materiały w 1 dzień - samo "pisanie" 2 dni, po tym oddałem promotorowi, przeczytał naniósł uwagi - generalnie nie był zadowolony ... potem 4 dni redagowanie po 12h - oddałem prace promotorowi i był zachwycony tym co zrobiłem...wszystko się da. A pisałem właśnie z informatyki i ekonometrii o wdrożeniach...po tygodniu promotor przyjął pracę i powiedział, że powinienem pomyśleć o doktoracie. WSZYSTKO się da...tylko trzeba chcieć ;)

Gość Pomoc w Pisaniu

Napisanie pracy w tydzień jest możliwe. 

Pisząc średnio 10 stron dziennie, po tygodniu można mieć 70 stron, a tyle w zupełności wystarczy.

Oczywiście ważne jest też doświadczenie w pisaniu, ponieważ nie każdy jest w stanie utrzymać takie tempo. 

Sam pomagam w pisaniu od wielu lat. 

Jeśli nie masz czasu na pisanie, przekaż to mnie. 

Zrobię to szybko i zachowam wysoką jakość tekstu.

Wszystkie osoby, którym pomogłem, obroniły się na ocenę 5 !

Zapraszam do kontaktu:

zbyszek2032@gmail.com

Gość Ciekawe
2 minuty temu, Gość Pomoc w Pisaniu napisał:

Dziękuję. Zgłoszę się do Pana Panie Zbyszku 🙂 

Pozdrawiam

Magda

----------

Napisanie pracy w tydzień jest możliwe. 

Pisząc średnio 10 stron dziennie, po tygodniu można mieć 70 stron, a tyle w zupełności wystarczy.

Oczywiście ważne jest też doświadczenie w pisaniu, ponieważ nie każdy jest w stanie utrzymać takie tempo. 

Sam pomagam w pisaniu od wielu lat. 

Jeśli nie masz czasu na pisanie, przekaż to mnie. 

Zrobię to szybko i zachowam wysoką jakość tekstu.

Wszystkie osoby, którym pomogłem, obroniły się na ocenę 5 !

Zapraszam do kontaktu:

zbyszek2032@gmail.com