Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Czemu w sobotni wieczór soiedzicie na necie a nie jesteście wśród znajomych?

Polecane posty

No właśnie,czemu tyle młodych ludzi siedzi przed komputerem a nie jest z swoją miłością czy z swoimi znajomymi.Siebie nie biorą pod uwagę bo ja od zawsze byłem samotnikiem i zawsze lubiłem być sam.Ale 99.9% to ludzie którzy mają inny charakter niż mój,więc czemu siedzicie przed komputerem a nie jesteście z znajomymi na dyskotekach czy w jakiś klubach.

ja akurat dzis jestem chora,i nie w glowie mi wychodzenie z domu...ale tez czesto siedze w domu,nie zastanawialam sie nad tym,ale mysle,ze to sie zmienilo,odkad znajomi zaczeli zakladac rodziny,i nagle kontakty sie pourywaly...kiedys co tydzien gdzies sie szlo,teraz toarzystwo sie wykruszylo:(

Gość kachaaaaaaaaaaaaa
Po pierwsze - adwent ! Po drugie - jestem wśród znajomych bo mieszkamy razem na stancji... Po trzecie - ide się kapać

Gość a ja się cieszę
Mąż czyta i głaszcze mnie po tyłku a ja łażę po stronach. Nie chce nam się nigdzie wychodzić :P

A myślisz że po adwencie ludzi nie będzie na necie o tej porze?

Gość hooyowo sie dzisiaj czuje
a ja siedze w domu, bo nie mam z kim isc gdziekolwiek. dodam ze nie lubie byc sama przez caly dzien, ale niestety MUSZE, bo nie mam nikogo oprocz leniwego faceta, ktoremu nie chce sie nawet wyjsc z domu przez caly dzien. ja to chociaz na spacerze bylam... ale sama. :(

hooyowo sie dzisiaj czuje-To zmień faceta.;) Dobrze-Ale ty młoda jesteś i bardzo ładna a i niestety sama,więc powinnaś szukać swojej miłości a nie w domu siedzieć.Więc czemu mówisz że w sobotę dobrze jest siedzieć przed komputerem?

Gość aaaaaaaaalllaaaaaaaaaa
Ja mam 17 lat, więc gdzie mam być? :P Na chłopaka jestem za młoda, na imprezy jestem niepełnoletnia, więc siedzę w domu i chodzę po kafeterii :)

Gość Magdalenus_90
Nie siedzę z facetem,bo jestem singielką, a na imprezę jakos nie mam ochoty...

a ile mozna lazic po kinach, knajpach i klubach? poza tym to sporo kosztuje, wyjscie ciuchy itd co jest zlego w milym spedzaniu wieczoru z laptopem? po to go mam i net zeby korzystac...to dla mnie bardzo mila rozrywka:D

Gość kjxcln
No właśnie,czemu tyle młodych ludzi siedzi przed komputerem a nie jest z swoją miłością czy z swoimi znajomymi.Siebie nie biorą pod uwagę bo ja od zawsze byłem samotnikiem i zawsze lubiłem być sam.Ale 99.9% to ludzie którzy mają inny charakter niż mój,więc czemu siedzicie przed komputerem a nie jesteście z znajomymi na dyskotekach czy w jakiś klubach. Ja pracuje dużo i nie mam czasu znaleźć dziewczyny :( Do tego kolejnym utrudnieniem jest zima. Planuje jakąś znaleźć późną wiosną, a teraz poprawiam swoją sytuację materialną :)

Gość wczymproblem?
ja czekam na jakas informacje od mojej dziewczyny ktora wraca z obozu snowboardowego, niestety jest na mnei obrazona i chyba wyjebala na mnei totalnie, bo mam ja odebrac a sie nie odzywa :/

aaaaaaaaalllaaaaaaaaaa-Żebyś ty wiedziała ile jest 17 latek teraz na różnych imprezach,i żebyś wiedziała co one tam wyprawiają.Ale cieszę się że jest przynajmniej jedna normalna dziewczyna jest w tym kraju :)

zmien faceta, heh.. po pierwsze ten odpowiada mi pod wieloma względami i to jego zamilowanie do siedzenia w domu chyba musze na razie zaakceptowac. :o a poza tym, to nawet jakbym chciala zmienic faceta, to nie jest to takie proste. niby jak mam znalezc nowego faceta, jak nikogo nie znam..

hooyowo sie dzisiaj czuje-A to faceta masz tylko dlatego że go znałaś?A gdyby tak cię jakiś poderwał,to byś od razu dała mu kosza,tylko dlatego że go nie znasz?

Gość a ja tam, na socjalu siedze
a ja tam llibie w chacie siedziec piwko pecik net sama, lubie gadam pzrez neta z ludzmi, kiedys byla rozrywkowa ale mam 30l i zaległam, chuba to prawda, roboty nie przerobisz, wodki nie przepijesz,swoje wytanczyłam juz.. tak mi dobrze jest.

Gość aaaaaaaaalllaaaaaaaaaa
Bagno ;) Czy taka normalna to nie wiem, skoro koleżanki szaleją, a ja siedze w domu :P

a ja tam, na socjalu siedze-A to po 30 zaczyna się tzw starość?

a zreszta ciezko jest teraz z kis sie ustawic.. dzieciory si pojawiły i koniec imprez.

aaaaaaaaalllaaaaaaaaaa-Powiedz jeszcze że jesteś dziewicą a już pędzę do ciebie;)

tak mi sie wydaje ze mnie dopadła , chodz fizycznie dalej spok ze mnie dupeczka:) szczuplutka zgrabniutka itp..

Gość zwykła Polka
Ciało zaczyna się starzeć po 35 roku życia. Ja tu siedzę, bo dopiero jestem na początku ratowania swojego przegranego życia. :classic_cool:

"A to faceta masz tylko dlatego że go znałaś?A gdyby tak cię jakiś poderwał,to byś od razu dała mu kosza,tylko dlatego że go nie znasz?" nie, po prostu zadalam hipotetyczne pytanie jak niby mialabym znalezc nowego faceta, jak nikogo nie znam.. kiedys jeszcze mialam jakichs znajomych i w ten sposob znalazlam aktualnego faceta, ale w tej chwili juz wszystkie kontakty sie urwaly i pozostalam tylko ja i moj facet. nie licze oczywiscie jego dziwacznych kumpli od piwa i grania w jakies nienormalne gry. :o