Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość che_byc_szczesliwa

kiedyś sie uda????????????????

Polecane posty

Gość che_byc_szczesliwa

jestem mloda 22 lata, nie jestem brzydka tak mysle;) chociaz ladna tez nie jestem ale mam to cos mam pasje kocham jezyk hiszpnski ;) kiedys bede tlumczem, nie wiem tak bym chciala byc szczesliwa kiedys.. miec meza, 2 dzieci psa i kota, nie musze byc bogata chce byc kochana tylko tyle czy to jest zbyt duzo??? w swoim zyciu doznalam tyle cierpienia przez chlopaka ktory mna manipulowal,zdradzal,oszukiwal,doprowadzil do tego ze musze sie leczyc u psychologa.. czy sa jeszcze fajne chlopaki w na swiecie..?:(?

Gość pełne szkło
są...spokojnie...najważniejsze to pytanie czy wyszłaś z dołka i umiesz inaczej szukać czy oceniać facetów, żeby nie wpaść drugi raz w to samo

Gość che_byc_szczesliwa
nie wiem jak na dzis mysle ze nigdy juz nikogo nie pokochm nigdy juz nikomu nie zaufam boje sie chlopakow i nie widze szansy ze kiedys znajdzie sie taki ktory mnie pokocha tak na serio.. nie chce mi sie zyc..:(

Gość pełne szkło
no to jeszcze nie wyszłaś z dołka...Walcz o siebie i wróć do równowagi a wtedy sie uda na serio. Poza tym mozesz trafic na goscia, który miał podobne przejścia i to może zbliżyć, ale podstawa to zamknięcie tamtego rozdziału

Nie martw się będziesz napewno,potrzebujesz czasu,żeby to poukladać w swoim życiu,ja mam 24 i też wiele pezeszłam.Staram się mysleć pozytywnie,żeby się nie załamac.!

Gość che_byc_szczesliwa
ile mozn cierpiec ? po 6 latach takie cierpienie.. ostanie 2 lata bylam zdradzana nie w sensie ze sex tylko spotykal sie z inna dziewczyn od dawna mowil jej ze ja kocha ale ona mlodsza.. to pewnie tylko sie caluj chociaz teraz to juz wadpie moze i robili cos wiecej nie wiem.. wiem ze mimo ze wszystko mu wybaczylam on dalej robil to samo zreszta po co ja to pisze jakies glupoty kogo to obchodzi tak naprawde jestem i bylam glupia dalam sie robic w konia i tyle mam co chcialam.

Gość pełne szkło
źle wybrałaś bo źle patrzyłaś, wiec musisz zmienic podejscie