Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moulin Rouge je

Ekspedient uświadomił mi jak beznadziejne jest me życie

Polecane posty

Gość khagern
Nie będę rwała faceta, który mi się nawinie... Nie zainteresował mnie w żaden sposób, nie miał pojęcia o winach, był nieatrakcyjny, pracuje na kasie w markecie.. Złe pierwsze wrażenie. to on zrobil pierwszy krok a nie ty.Nie znasz go wiec nie pisz ze cie nie zainteresowal bo facet moze miec wiecj niz ci sie wydaje, dobre wino to kwestia gustu, dzis mowienie o nieatrakcyjnosci jest nie w modzie to juz stereotyp kazdy wie ze w czlowieku najwazniejsze jest wnetrze a wyglad ci niepomoze jak jestes pusta w zaden sposob mozesz byc tylko atrakcyjna do bzykania ale nie o to chodzi w pieknie czlowieka. Z gory skreslilas a nie ugryzlas i to duzy blad. Wiekszosc ludzi jest wspaniala niezaleznie od koloru skory wygladu czy wyznania niestety nasze ego nas ogranicza do takich wlasnie ocen i przez to jestesmy skrajnymi samolubami.

Gość koyrulowp
"Skończyłam już studia" "Jestem przeciętną wizualnie kobietą z wyższym wykształceniem (2 fakultety), sporo zarabiam" Ile jeszcze razy wspomnisz o wykształceniu, które chyba jako jedyne dodaje ci wartości? Masz wykształcenie i pieniądze... i to wszystko. Wystarczy, aby stworzyć pozory szczęścia. Jesteś kolejnym przykładem kobiety który jasno ukazuje, iż coś takiego jak miłość nie ma prawa istnieć z waszej strony.

Gość dobre dobre dobre
wyksztalcenie i pieniadze to wcale nie jest malo.

Gość koyrulowp
Dla materialisty, to cały świat.

Gość dobre dobre dobre
przesadzasz, to sa rzeczy ktore wiele ulatwiaja

Gość khagern
wyksztalcenie i pieniadze to wcale nie jest malo. A z czym to porownywales/as ze wyszlo ci ze nie jest malo??? Bo mi wychodzi na odwrot ze to za malo by byc szczesliwym.

Gość dobre dobre dobre
porownuje to z brakiem pieniedzy i wyksztalcenia

Gość Moulin Rouge je
Wykształcenie i pieniądze... Jak to banalnie brzmi, prawda? Ale kiedy się to rozwinie... wykształcenie w moim wypadku = rozległa wiedza z zakresu ekonomii poparta dyplomem z zarządzania przedsiębiorstwem międzynarodowym. Praca na stanowisku kierowniczym dużej firmie spedycyjnej oraz dodatkowo jako instruktor aerobiku. Atrakcyjny wygląd, ponadprzeciętna wiedza na temat filmu i literatury, kulinariów. Wysokie zarobki, własne mieszkanie na osiedlu zamkniętym, własne auto. Moim zdaniem we wszystkich dziedzinach życia sobie radzę oprócz tej ściśle społecznej...

Gość bloooondi:))
wiesz dlaczego jestes sama,i nie masz kompletnie nikogo wokolo??? bo tak samo bezkompromisowo jestes oceniana na starcie,jak ocenilas tego kolesia ktory do ciebie zagadal. Jak traktujesz innych tak tez bedziesz potraktowana. Zeby miec z kim spedzic sobotni wieczor,musisz troche wyluzowac,nie chodzi o to by zadawac sie z ludzmi z marginesu,ale rowniez nie popadac w skrajnosci,bo prawdopodobnie wzbudzasz wokolo taka sympatie jak bohaterka serialu ,,co ludzie powiedza,, Hiacynta Bucket:)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
pieprzysz jak potłuczona

Omg :( Oprócz tego co wymieniłaś, nie masz najważniejszego, czyli wrażliwości i uczuć. Dlatego jakoś nie widzę faceta u Twojego boku. Straszna z Ciebie kobieta :o

Gość koyrulowp
Nadmiar pieniędzy i brak miłości, to najlepsza droga do alkoholizmu i otyłości, przykład autorki ;-)

Gość Moulin Rouge je
Do otyłości mi akurat daleko...

Gość khagern
Wiesz co napisze ci do tej pory nie osiagnelas zupelnie nic!!! gdybys chciala mnie poderwac to chyba bym cie wysmial jak bysmi to powiedziala. Co masz w sobie co jest ponadczasowe jest piekne samo w sobie bo wszystkie te rzeczy o ktorych piszesz przemijaja jak moj wczorajszy dzien ktorego nie pamietam. Ludzie rodza sie nadzy i nadzy umieraja a ty twierdzisz ze cos posiadasz przepraszam ale troche mnie to rozbawilo, bez urazy.

Gość dobre dobre dobre
ale ona nie ma zamiaru ciebie podrywac. ani razu o tym nie wspominala. wyobraznia cie poniosla

Gość koyrulowp
"rozległa wiedza z zakresu ekonomii poparta dyplomem z zarządzania przedsiębiorstwem międzynarodowym. Praca na stanowisku kierowniczym dużej firmie spedycyjnej oraz dodatkowo jako instruktor aerobiku. Atrakcyjny wygląd, ponadprzeciętna wiedza na temat filmu i literatury, kulinariów. Wysokie zarobki, własne mieszkanie na osiedlu zamkniętym, własne auto." A ta wciąż swoje :-/ To są właśnie skutki nadmiaru pieniędzy - spaczone myślenie. Co z tego, żeś piękna i masz wiedzę na temat filmu i literatury oraz dużo zarabiasz? Masz wszystko to, co bezwartościowe, a nie masz tego jednego, co bezcenne... dlatego wracając ze sklepu płakałaś.

Gość Moulin Rouge je
a co nie przemija? wszystko przemija..

Gość te to są normalne....
jesu ale co wy się tak xczepiacie>? czy wy tez lecicie na kazdego faceta który się wami zainteresuje, czy moze mówicie ze ten jest taki i owaki, a tamtej taki ten mi si e nie opdoba bo to i tamto itp. a tu się czepiacie, bo napsiała ze nie ma faceta i [przyjaciół, tzn ze ma sie rzucac na [pierwszego lepszego który jej komplemenmt rzucił? no bez sensu. tak jakby miałan się cieszyc ze ktos jej komplement zapodał i od razu do łóżka mu wskakiwać bo to jedyny fac et na tej ziemi:/ krytykujecie ile wlecie a sami popatrzcie na siebie, ile razy kogoś zraniliście bo np nie wyglądał takjak byście chcieli albo cioś tam innego. albo ile razy opbgadywałyscuie facetów przy piwie ze; ma brone/albo jej nie ma/ szkoda ze nie ma niebieskich/brązowych ocz czarnych/blond włosów bla bla bla przytył jest za chudy, za mało zarabia, nie ma wykształcenia/jdest zbyt zajęty pracą - dobrze zarabia, ale nie ma czasu dla mnie w ogóle/ ciągle mówi tylko p racy/ jest strasznym materialistą. popaytrzcie najpierw na siebie i dopiero później kogoś obrażajcie. \ nie znam autorki osobiscie nie wiem jakim jest typem opsoby moze jest księżniczką z wygórowanymi wymaganiami ale moze takl nie jest - tego nie wiecie, a od razuy oceniacie, i powinna go na rękach nosić, bo skoro jest sama to niech bierze pierwszego lepszego. no totalnie bez sensu.

Gość dobre dobre dobre
koyrulowp a ty kogos masz?

Gość khagern
a co nie przemija? wszystko przemija.. Skoro tak twierdzisz to nie jestem wstanie ci pomoc, nie tylko ja ale caly wszechswiat nie jest wstanie. zycze cie wszystkiego co tylko zapragniesz z calego serca.

Gość koyrulowp
Dobre, żonę.

Gość tutaj sami nieśmiali
mam w czym wybierać, hehe :classic_cool:

Gość dobre dobre dobre
cos za szczesliwie nie brzmisz jak na faceta co tak stawia na uczucia.

Gość koyrulowp
A jak powinien brzmieć szczęśliwy facet, który stawia na uczucia?

"a co nie przemija? wszystko przemija.. Skoro tak twierdzisz to nie jestem wstanie ci pomoc" Ktoś tu się chyba kadzidełkami zatruł...

Gość o najwiekszego
pesymistycznego prawika tu przynioslo :D

Gość khagern
"a co nie przemija? wszystko przemija.. Skoro tak twierdzisz to nie jestem wstanie ci pomoc" Ktoś tu się chyba kadzidełkami zatruł... A ktos tu chyba przesypia zycie spij dalej i snij.

"A ktos tu chyba przesypia zycie spij dalej i snij." Przestań prawić farmazony tylko pisz o co Ci chodzi. Naczytał się jakiegoś gówna i zgrywa Yodę.