Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapap

coldrex max grip szaszetyki pije od 2 dni i nadal zle sie czuje

Polecane posty

Gość pappapap

jak sie szybko postawic na nogi? co bierzecie? jak was cos "bierze"???

Gość teksanka
Ja nie biorę coldrexu bo zwyczajnie na mnie nie działa. Kiedyś działał, ale może zmienili recepturę albo coś takiego?? Z podobnych środków mogę ci polecić theraflu. Jak złapie mnie przeziębienie to najczęściej wystarczą 2-3 saszetki i odczuwam sporą ulgę. Jest jeszcze aspekt finansowy. Theraflu jest zwyczajnie tańsze od coldrexu, przynajmniej w aptece za grosze w manufakturze łódzkiej gdzie je kupuje.

Gość tylko fervex
na mnie działa

gripex max - co 4h 2 tabletki i powinno pomoc, mozna napar z czosnku - obac ze 4 zabki i zalac goraca ale nie wrzaca woda

Gość KaskaQ8333
Korzystaliscie z preparatu o nazwie Coldrex Maxgrip? Bo szukalam danych na temat tego preparatu i postanowilam Was zapytac. Moze moglibyscie cos powiedziec mi o tym leku? Warto go kupowac, sa dostepne jakies zamienniki? Na tej stronie przeczytalam troche recencji o Coldrex Maxgrip: http://www.listalekow.pl/coldrex-maxgrip/ - uwazacie, ze to sprawdzone informacje? Nie w smak mi sie naciac i zmarnowac bezsensownie pieniazki, dlatego pytam Was. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.