Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i????????????????

i co teraz?

Polecane posty

Gość i????????????????

witam skonczyl mi sie 37 tyg ciazy a na usg wyszlo ze jestem w 35 waga dziecka 2950 i lekarz sugeruje ze ta data z usg jest bardziej prawdopodobna wiec co jeszcze 5 tyg? ja juz nie wyrabiam tymbardziej ze nie zapowiada sie wczesniej wszystko pozamykane dziecko wysoko zero rozwarcia szyjka 2cm:(

Gość ALE MASZ
Kurwa problem!!!

Gość misia1111111111111111111111
37 t. to jeszcze trochę czasu do końca na co ty liczysz?

Gość i????????????????
no tak jeszcze 3 tyg ale czy 3 kilo to na 35ty?? jak u was wskazywalo usg ??? i lekarz dal do zrozumienia ze jak za 3 tyg nic sie nie ruszy to jeszcze 1-2 moge chodzic z ciaza o to mi chodzi

Gość i????????????????
?????

Gość i????????????????
no to mnie pocieszylas:) tylko ze u mnie 1 ciaza tez prawie w 42 zielone wody znikalo tetno cc i boje sie ze znow bedzie to samo a z om wychodzi mi termin na 7.1.2011 z usg pierwszego i drugiego na 1.1.2011 a teraz z usg w 37 na 20.1 i lekarz teraz bierze pod uwage termin 20.1

Gość kijevna
tylko jak ten lekarz przyjmie, że to 35 tydz. i będzie czekał do 42 z wywołaniem to masakra, jeśli to faktycznie jest 37... z tego co wiem to wymierną datą jest usg zrobione do 12, 13 tygodnia i tym się powinno sugerować - potem dzieci rosną już różnym tempem, a USG nie bywa dokładne o czym był niejeden topik tutaj trzymam kciuki, żeby się ruszyło o czasie!

2950 to waga jak najbardziej ok na 37 tydzień, z jakiej części ciała lekarzowi wyszedł ten późniejszy termin? Czy to z końcowych, średnich obliczeń? Bo ja jestem jeden dzien po terminie z om, a np. z kości udowej wyszło, że Mały powinien już dawno wyjść, a z główki, że jeszcze posiedzi ;) Dwutygodniowa różnica w usg nie jest niczym nowym, a dla lekarza ważniejszy powinien być termin z miesiączki w takim wypadku.

Gość i????????????????
to wyszlo ze sredniej nic zostanie mi tylko po swietach zaczac myc okna i bardzo duzo przytulac sie z mezem:) pozdrawiam

Gość kijevna
i herbatkę z liści malin;)