Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reyry

czy jeżeli mieszkam na mazurach to urzad pracy moze przyznac mi staz w innym...

Polecane posty

Gość reyry

mieście?? np w krakowie jesli tam znajde miejsce gdzie moge odbyc starz?

Gość reyry
prezprowadziłam sie do krakowa i chce dostac tu starz z urzedu pracy. ale nie moge sie tutaj zameldowac czyli w urzedzie pracy w krakowie tez sie nie zarejestruje bez meldunku :( czy w takim razie urzad pracy w elblągu moze mi dac starz w krakowie jeżeli sama go znajde?

Gość hhhhhhhh777
nie może :(

Gość hjjjjjjjjjkkkkkkk
jeszcze na terenie tego samego województwa to tak (ja mam staż w innym powiecie), ale tu nie ma chyba szans

Gość komunistaaa
reyry Nie może bo urząd pracy załatwia to między sobą a pracodawcą. Ty tam jesteś tylko od pracowania (za marne pieniądze). Nawet jak coś sama znajdziesz to i tak masz pod górkę, bo musi to być załatwione tam gdzie jesteś przypisana do urzędu pracy. To taka polska patologia te starze. Tak na marginesie to pracodawca załatwia to sobie z kierownikiem urzędu, a jak to się praktycznie odbywa to sobie sama dośpiewaj.

Gość reyry
jaki głupi kraj... jestem studentka...ucze sie...specjalnie sprowadziłam sie do krakowa zeby tu studiowac i nawet stazu nie dostane przez glupie przepisy ???!!! a urzad pracy z mojego miasta nie ma OBOWIAZKU przyznac mi stazu w innym miescie?