Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybawwodzie

fryzyra

Polecane posty

Gość rybawwodzie

Mam pytanie co sądzicie na temat fryzur z tzw "wygolonym bokiem". Oczywiście nie chodzi mi o wygolenie do zera tylko skrócenie maksymalne z jednej strony tak by w razie czego można było zakryć włosami, a przy związanych włosach żeby było ono widoczne. Liczę na szczere opinie:)

Gość jarasfał
Mnie się to nie podoba, ale to kwestia gustu :)

Gość rybawwodzie
kurcze, tak mnie korci, żeby zaszaleć z włosami ale z drugiej strony boję się że jak mi fryzjer coś spieprzy to będę ryczeć do poduszki przez całe święta :P

Gość jarasfał
E tam, nie patrz na opinie innych, tylko na to, czy taka fryzura Ci się podoba :) Jeśli Cię korci to zrób sobie taką, włosy mają to do soebie, że odrastają :)

Gość rybawwodzie
nikt się więcej nie wypowie ? ;)

Gość jarasfał
Ja Ci mówię hihi ;) Posłuchaj swojego wewnętrznego głosu -jeśli chcesz mieć taką fryzurę, to sobie zrób :) Czasem warto się odważyć na małe szaleństwo -nie traktujmy wszystkiego tak potwornie poważnie -to tylko fryzura :) Może będzie Ci ładnie w takiej? Wiesz jak to jes na forum ...-sama musisz podjąc decyzję :)

Gość rybawwodzie
ja już tę decyzję podjęłam (chyba:P) ale mimo wszystko chciałabym zaczerpnąć rad i opinii innych ;)