Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika211

Wredna koleżanka

Polecane posty

Gość kika211

Korzystając z komputera koleżanki zostałam zszokowana znajdująć swoje zdjęcia i ohydny film erotyczny ze mną w roli głównej o którym nie miałam pojęcia. Po dacie doszłam, że musiała to nakręcić po imprezie na której urwał mi się film i póżniej dziwnie się czułam, musiała też mi coś dosypać. Jak już ohłonęłam i wypłakałam się powzięłam, że się odegram w odpowiedni sposób na niej, ale jako, że mieszkamy razem i mamy wspólnych znajomych, żeby nie robić rozgłosu sprawie nie powiem jej o niczym. Długo myślałam nad dotkliwym rewanrzem, aż wpadłam na to, że skoro koleżanka ma tendencje do przybieranie wagi na brzuchu to jej w tym pomogę i też jej zrobię jakieś zdjęcia. Kupiłam środki na apetyt i wzrost wagi i pokryjomu dodaję jej do napojów przy każdej okazji oraz czasem nassenne by spała po jedzeniu. Zastosowałam też taki plan - zawsze pełno słodyczy i nie zdrowego jedzenia w jej otoczeniu - zwiększać kaloryczność tego co je np. wstrzykuję tłuszcz do jej bułek, jajecznica na potrjnym maśle itp. - podawać jedzenie na wielkich talerzach i zawsze proponować dokładki - mieszać, usuwać część papierków i opakowań po tym co zjada by straciła rachubę ile zjada - a sama jeść na mniejszych wizualnie bardziej zapełnionych i bardzo powoli - długo, by nie nabierała podejrzeń ponad to - nie dać jej odczuć, jak bardzo przybiera na wadze: - komplementować że staję się bardziej kobieca, że to dobrze, że rosną jej biodra i biust - przekręcać wagę by nie zorientowała się jak bardzo przybiera na wadze ..i cierpliwość ;) Miałam obawy, ale plan chwycil lepiej niż myślałam. Pomogło też to, że nie dawno złamała nogę i dużo leżała w piżamie lub luźnych dresach i nie przegladała się w lustrze, a dzięki mojejmu wzmacnianiu jej apetutu oraz pewnie z nudów jadła bez opamiętnia co jej przyniosłam i spała ;) . Dała się przekonać, że teraz musi się dobrze odrzywiać, a schudnie na wiosnę Wymyśliłam też jak zrobić jej fotkę - ma w pokoju kamerkę, ale nie wie, że działa ona po sieci przez router i można ją kontrolować z innego komputera również ;) ..kilka fotek kamerką w jej pokoju, gdy się przebierała http://picasaweb.google.com/111947224121520993520/BiednaLidka#

Gość martaaa8998
o kurwa dobre;d