Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 83rok

Taki dostałam prezent od faceta.....

Polecane posty

Gość 83rok

dzisiaj sie wyprowadzil na drugi koniec polski:( Wrocil do rodzicow,by tam szukac pracy. Nie chce swiat!!!

Gość erhsbw
chlip ;( hahahhahhaa

Gość 83rok
Dla wielu to smieszne, ale mnie zycie na odleglosc jakos nie bawi. 3 lata razem, a jeszcze zadnych swiat wspolnie nie spedzilismy

Gość 83rok
Wlasnie i to boli mnie najbardziej, ze mnie nie zalicza do rodziny, a wciaz pierdoli o slubie, o rodzinie itd.

Gość ssss28
Nie obrażając Cie zachowujesz sie jak rozkapryszona dziewczynka, Święta są po to by radować się z rodziną z narodzin Jezusa, obrażasz Boga takimi słowami,ze nie chcesz świąt,a poza tym chlopak to nie koniec swiata, bedzie nastepny, chcial to wyjechal , widocznie nie zalezalo mu az tak na Tobie.

Gość 83rok
Nikogo nie obrazam. Mam juz prawie 30 lat, to juz nie jest tak, nie ten to nastepny. Kocham go i planujemy oboje wspolna przyszlosc. Tylko ze w jego stronach i to za jakis blizej mi nieznany czas. Przykro mi tylko, ze swieta beda znowu takie a nie inne.

Gość hneuihuihfui
Wszystko zależy tylko od Was jak się teraz potoczy. Jestem w 8 letnim związku, rok po ślubie i dopiero drugie święta wspólne. Wcześniej przez 3 lata żyliśmy w związku na odległość. Da się, głowa do góry.

Gość rozumiem niestety
No to witaj w klubie, 3 lata razem, mam 30 lat, gada o dzieciach i o ślubie ale właśnie mi dziś powiedział że świąt nie spędzimy razem... choć obiecywał. Myślę, że to już koniec. O jedną niedotrzymaną obietnicę za daleko. W dodatku po świętach czeka mnie operacja i bardzo się boję-potrzebuję go. Ale chyba właśnie dziś przejrzałam na oczy. Czas się wyplątać ze złego związku. Choć serce pęka. Ale mam tylkonjedno życie i nie chcę go spieprzyć. A co do tego, ze w święta cieszymy się z narodzin Jezusa- daruj sobie te gadki i wracaj do seminarium.

Gość ssss28
rozumiem niestety- To powiedz Ty prymitywie po co sa święta ?? w takim razie ?? jak sama nazwa wskazuje "BOŻE NARODZENIE" i wcale nie jestem z seminarium tylko w 3 letnim zwiazku , po studiach, pracuje i wszystko jest w porządku .

Gość rozumiem niestety
To gratuluję. Ale może w seminarium bardziej by ci się podobało.