Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonrisasonrisa

w okularach czy bez?

Polecane posty

Gość SamantaHAHAH
mimo wszystko polecala bym soczewki bo od okularow bardzo niszczy sie skora twarzy na nosie i za uszkami ci sie niepotrzebnie bedzie wycierac oczywiscie nie od razu ale pozniej mozesz miec z tym problemy ale ladnie wygladasz sa gorsze hehehe np nesie czy jkos tam z ktoregos forum hahahah

Gość niszczy sie skóra
no proszę cię... noszę okulary prawie 30 lat i z moim nosem i uszami wszystko jest w porządku :p okulary autorki - super, bardzo trafny wybór ;) i świetnie w nich wygladasz. Soczewki nie każdy może nosić - np ja :( nawet te najbardziej uwodnione mi przeszkadzają.

Gość fetyszysta ale nie zboczony
a ja polecam (na przyszłość) zainteresowanie się miesięcznym leczeniem wzroku, polecam też książkę naturalna metoda leczenie wzroku metodą batesa. ewentualnie operację laserową. nienawidzę okularów, nosić, wyglądać w nich, kogoś w okularach... nie cierpię

Gość fetyszysta ale nie zboczony
znaczy takie miesięczne sanatorium dla oczu. mówią tam jakie ćwiczenia wykonywać

Gość sonrisasonrisa
niestety okulary bede nosila do konca...nie wiem jak to jest z tymi laserowymi korektami no ale moze kiedys..dzieki Wam;) wielkie;) moze serio polubie te moje "binokle" ...narazie wszedzie ich zapominam hehe

Gość galaretka21
ladniej Ci w okularach

Gość w okullarach
nie masz ladnych ryso twarzy raczej takie kanciaste i okulary ladnie odciagaja od nich uwage i kieruja wzrok na ladne oczy

Gość sonrisasonrisa
no to chyba jest ok ;)

dobierz sobie inne oprawki, te sa.. niefajne :/ sprobuj takie niezabudowane, wiesz, bez dolnej ramki. naprawde duza roznica. a twarz masz sliczna. nie sluchaj o tych kanciastych rysach

Gość esteeeeeee
a mi sie o wiele bardziej podobasz bez okularow :) choc w okularach tez nie jest zle :) a soczewki polecam takie: http://www.szkla.com/171_1_air-optix-aqua-6-szt-rozdajemy-soczewki.html#comments najlepsze, dla moich wrazliwych oczu idealne - spedzam dziennie po 10 godzin w pracy przy komputerze - i oczy ani nie bola, ani nie przesuszaja sie :) naprawde te soczewki sa super!

Gość sonrisasonrisa
wlasnie mi sie marzą soczewki ale nie wiem czy wepchne je sobie w te moje oczy...sasiadka po soczekwach miala niezle zapalenie.. ale chyba zainwestuję,a co! )

Gość ludzie a w szkole
a mi sie bardziej w okularach podobasz :)

Gość fajgitra
a mi bez;) btw geste wlosy :D:D:D

Gość gbfxgnfz
masz okragla buzie ktora dodatkowo poszerzaja oprawki takie wydluzone :o wy naprawde tego nie widzicie? :o

Gość anitkaaaaaxxxx
spoko Ci w okularach,co sie przejmujesz a reszty nie sluchaj i juz to ty sie masz dobrze w nich czuc

Gość kuskka
Slicznie wygladasz w okularach, nos je bez obaw i nie sluchaj tych o gory, ktorzy mowia o niezabudowanych szklach ;) takie okulary to najgorsze co moze byc :/ Twoje oprawki sa super

Gość yellow_river_song
okulary Ci pasują

Gość sonrisasonrisa
a w jakim celu ;)