Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyzwolona22

Z jakiej kuźwa racji prawiczki nazywają panny, które miały więcej niż dwóch

Polecane posty

partnerów dzi..kami, szmatami i puszczalskimi. To tak, jak księża wcinający się do kwestii związanych z in vitro. Nie doświadczyli seksu i gucio im do tego!

Gość taaaaaaaa nie doswiadczyli
na pewno 🖐️

Gość weerrkkaaaa
eh ja tracac dziewictwo w wieku 17 lat ze swoich chlopakiem (z ktorym bylam od 2 lat a po tym jeszcze 1,5) zostalam okrzyknieta zwykla kurwa ;]

Gość gjgjhg
nie jestem prawiczkiem, wy pier dalaj koorwo

Gość weerrkkaaaa
fakt ze stało sie to w aucie zaparkowanym przed dyskoteką ale nikomu nic do tego,bo to była nasza sprawa

do gjgjhg: nie musiałeś się przedstawiać, a jak Ci się temat nie podoba to nie czytaj. do weerrkkaaaa: popieram

Gość gjgjhg
koorwy należy piętnować

Uważam, że współżycie to indywidualna sprawa każdego z nas. Więc czemu inni tak bardzo lubią nas oceniać. Swoją drogą najbardziej krytykują Ci którzy maja najwięcej na sumieniu.

do gjgjhg: To może oznaczyć Twój tył tak jak to się robi z krowami? Sam chciałeś w końcu by koorwy piętnować :p

Gość bo i tak nie poruchaja wiec
gdzie skompleksy musza leczyc :P tu jest anonimowo (teoretycznie) i darmowo ;)

Gość jkola
Wyzwolona, a co wiesz o in vitro?

To było tylko porównanie z tym in vitro. Nie jestem jakimś ekspertem i akurat to nie jest moim tematem. Ale jeśli o to chodzi to uważam, że księża to akurat takie persony, które nie powinny się wypowiadać na ten temat. Ja wiem chronienie życia itd, ale dla kobiet które pragną dzieci to czasem ostatnia szansa by mieć własne.

Gość ale poojeby
kurwa tak .. ale roochać kazdy by chciał

Gość do Wyzwolona22
jak ktos jest prawiczkiem to nie marzy mu sie dziewczyna, ktora miala wielu partnerow

Ok nie ma sprawy, tylko po co te które miały wielu partnerów są przez prawiczków linczowane? To wkurzające

Gość do Wyzwolona22
nie kazdy takie linczuje, ale to denerwujace za kazdym razem spotykac dziewczyny, ktore mialy wielu partnerow

A powiedz czy nie wkurzające jest praktycznie za każdym razem spotykać faceta który miał kilka partnerek? Takiego nazywają doświadczonym i ma on szacunek, a od nas oczekuje się czystości. To tak z deczka nie fair. Ale zaraz powiesz, że na tym świecie nic nie jest fair. I wiem, że nie każdy prawiczek linczuje takie dziewczyny. Ale się zdarza.

Gość do Wyzwolona22
nerwicy mozna dostac jak sie jest prawiczkiem po 20stce i wokol prawie same doswiadczone dziewczyny

A powiedz mi dlaczego nie chcesz doświadczonej dziewczyny? Nie pytam złośliwie, tylko chciałabym spojrzeć na to z Twojej perspektywy. Dlatego, że uważasz że jest, jak to ująć? "Przechodzona", "używana". Czy po prostu chcesz tą wyjątkową chwilę przeżyć właśnie z dziewicą?

Gość do Wyzwolona22
trudno powiedziec, taka podswiadomosc. przeszlosc kobiety bylaby dla mnie bolesna

Gość gjgjhg
Zaznałem smaku męskiej miłości a kobiet nie lubię.

Gość do Wyzwolona22
piszesz to z ironia?

Nie to nie było z ironią. Uważam, że każdy zasługuje na szczęście a o gustach się nie dyskutuję. Podziwiam ludzi, którzy mają swoje zasady, a Ty je masz, robisz jak Ci susza podpowiada i to jest fajne.

Gość umiesz czytać???
ilu mialas partnerow wyzwolona?

Gość prawiczy prawiczek 28
Ale płaca podatki a in vitro finansowane z naszych podatków to jedno wielkie naciągactwo. Jak chcesz mieć dziecko a nie możesz to adoptuj.

Dla mnie dziwka to kobieta, która oddaje się za pieniądze. Nic nie mam do panien wyzwolonych, sam urodą nie grzeszę i taką Marię Magdalenę zaakceptowałbym.