Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoki193

PROBLEM Z DZIEWCZYNĄ... CO MAM MYŚLEĆ?

Polecane posty

Gość Wysoki193

Pisze tu prawdziwą historię... Niestety. Mam dziewczynę, która mieszka daleko i mało co ją widywałem, ale zawsze mi się podobała a ja jej z tego co widziałem również. Była zawsze miła, troskliwa i mogłem na nią liczyć. Od niedawna zdecydowaliśmy, że będziemy razem a ona wyznała, że gdy ja nie umiałem się zdecydować to ona była na paru randkach z innym facetem i się pocałowali... Powiedziała mi, że wykasowała go ze znajomych z fb gdy zapytałem i że już się nie kontaktują... Wiedziałem, że kłamie, bo wiedziałem, który to ( z pewnego źródła ) i milczałem, bo nie chciałem się kłócić i uznałem, że nie ma o co... Teraz ja rezygnuje z wigilii w domu rodzinnym dla niej, bo ona tak mnie na to namawiała i chce tego koniecznie... I tak sobie wczoraj gadamy na gg o tym facecie... I mówię jej, że przykro mi jak o tym myślę... I ona mówi, że z nim się nie kontaktuje i że on nic nie znaczy... A za 2 minuty... Odświeżam stronę główną fb a ona komentuje JEGO fotkę! Wiem, że to on... Wielce się z nim rozgaduje pod tym zdjęciem niby niewinnie, ale na Boga ja mówię, że zdarzenie z nim mnie boli i ona właśnie wtedy idzie go komentować? Czy ja jestem chory, że mnie to wkurwia czy mam prawo? Boje się nawet kłócić, ale nie umiem już normalnie chyba z nią być...

Gość Wysoki193
24...

Gość Wysoki193
Nie chodzi o to, że to się dzieje na facebooku ani o to, że komentuje fotkę, ale o kłamstwa i to, że gdy ja mówię, że ich pocałunek mnie boli to ona właśnie wtedy sobie idzie z nim gadać... Czy to jest normalne w jakimkolwiek wieku by kłamać i się tak zachowywać?

Gość Wysoki193
No chyba też tak sądzę, że dam sobie spokój... Zaczynam myśleć, że wybrała mnie zamiast niego tylko dlatego, że ja zarabiam dużo kasy a on jest nauczycielem... Nie żebym się chwalił, ale już przestałem wierzyć w tę jej niewinność... Za dobra była aby mogła być prawdziwa.

Gość jolie ann
No nie jest normalne..Musisz z nią porozmawiac:)Powiedz co myslisz i tyle. Mozna to mówic bez kłotni. Ludzie muszą mówic co czują. Mnie nie stac na detektywa wiec mam kaffe;)

Gość jolie ann
chyba masz kompleksy.. Albo jesteś zbyt zazdrosny...najlepiej porozmawiac.

Gość Wysoki193
Nie mam kompleksów, ale jeśli byłbym w jej sytuacji to bym nie zmyślał, że kogoś z życia wywalam i nie pisał w tej samej sekundzie z osobą, której się wypieram na gg... Akurat jak napisałem, że mnie boli to ona wtedy do niego pisze... To było już dla mnie osobiście psychiczne... Ja jej powiem, że nie chce z nią być, bo chyba zbyt delikatne i niewinne osoby są fałszywe.

Gość Wysoki193
Anyway... Dziękuje za rady... Już jej napisałem, że krętactwa mi się nie podobają. Pewnie padnie na cyce jak to zobaczy.