Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helena 52

Córka w więzieniu!!! A my zostaliśmy z jej dzieckiem!!

Polecane posty

Gość helena 52

Boże! Nie wiem co robic! Ja nie chce wychowywac wnuka, nie dam sobie po prostu rady, jestem tym wszystkim zmęczona. Chce nawiązac kontakt z ojcem dziecka ale rodzina(szczególnie mąż i teściowie) nie wyrażają na to zgody.

Gość jrbvnfnf
za co siedzi, ile dostala?

Gość ulalalalaaaa
wystap do sądu rodzinnego z wnioskiem o ustanowienie cie rodzina zastępczą , dostaniesz pomoc finansową, jak dziecko ma do 7 lat 988,20 zł a jak powyzej 658,80 zł. miesięcznie. Dasz rade.

Gość jkola
Jeżeli nie wyrażająz zgody, to niech oni się nim zajmą.......

Gość może ja się nie znam
ale czy to aby na pewno jest tak, że kiedy matka trafia do więzienia dziecko zostaje ot tak sobie z tymi, u których akurat było w czasie aresztowania? Nie trzeba czasem ustanowić innego opiekuna czy coś?

Gość helena 52
Prawnymi opiekunami dziecka teraz jesteśmy my. Ja i mój mąż. Moja córka trafiła do więzieniu za pobicie pod wpływem alkoholu. Mojej córce zostały jeszcze dwa lata więzienia ale ja do tego czasu z tym dzieckiem nie wytrzymam.

Gość ulalalalaaa
a, to co innego...w takim razie współczuję i rozumiem, dziecko niczemu nie jest winne, ale ty tez masz prawo do życia...

Gość helena 52
Właśnie mam prawo do własnego życia ale mój mąż i jego rodzice upierają się by dziecko zostało przy nas. Myślałam jeszcze by wnuka wysłac do któregoś ze swoich synów ale jednemu właśnie urodziły się bliźniaki i napewno razem ze swoją żoną nie byliby skłonni do wychowywania trójki dzieci a drugi jest kawalerem i sam z dzieckiem nie da sobie rady.

Gość cmentarz dla zwierzaków
wyrodna babka

Gość helena 52
Dlaczego wyrodna? Chce nawiazac kontakt z ojcem mojego wnuka i odesłac tam dziecku by wszystkim żyło się łatwiej ale rodzina w domu się na to niezgadza, twierdzą że to najgorsze co moge w tej sytuacji zrobic.

Gość wredna suka zamiast sprawowac
dobrze opieke nad wnukiem chcesz uniknac tego obowiazku.

Gość A tak w ogóle
A niby czemu to babcia, która już odchowała swoje dzieci ma zajmować się wnukiem?? A ojca to dziecko nie ma?? A jak teściowie tacy mądrzy to niech sami wychowują dziecko

Gość A tak w ogóle
Opieka nad wnukiem to nie jest obowiązek. Podaj swoje dane matko polko od siedmiu boleści to może autorka wysle ci dzieciaka skoro taka chętna jesteś

Gość co z wami????????
A może rozwiń dlaczego z nim nie wytrzymasz ???? Co takiego robi mały ??? Jak juz zdecydowałaś się napisac to mów jak jest.

Gość 879879
Jablko pada niedaleko od jabloni, cala ta rodzina jest marna. Czego sie dziwicie? Corki tez jej sie nie chcialo wychowywac.

Gość dobrze gadasz
Ehhh,ta polska mentalność... To,że jej córa ma baby,to nie znaczy że ona ma rezygnować z siebie.

Gość justyna aa
no masz prawo do swojego życia,zawsze możesz do domu dziecka oddać jak masz swoje złości na nim pokazywać:O ale przecież to dziecko twojego dziecka na litość boską:O córka nie pojechała na wycieczkę tylko ponosi konsekwencje złego czynu a co ten maluch winien:O

Gość co z wami????????
Super ma babcia podejście co ?

Gość agnaaaaaaaa
Słuchajcie, diecko nie jest niczemu winne ale zasluguje na miłość. skoro nikt inny mu tego nie ofiaruje to ja nie rizumiem babci.... Przecież jedyn osoba, która moze zapewnić mu byt i bezpieczeństwo! Pomyśl sobie babciu jak by Tobą rodzina tak pomiatała, na staorśc nikt by Cię nie chiał!!!!!!!!!!! Trochę empatii i uczucia dla wnuka, to Twoja krew.