Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Steella

Najlepsze suszarki do włosów

Polecane posty

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba ktore najlepsze lub dlaczeho tak jest no 555 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość nikamonika1991
Hej wszystkim :) chciałabym zakupić nową suszarkę, która skróciłaby czas suszenia i nie niszczyła tak bardzo włosów gorącym powietrzem. Może mi coś doradzicie. Zastanawiam się między dwoma modelami suszarki - Babyliss 6614E i Rowenta CV7671, do użytku domowego, najbardziej zależy mi na szybkości suszenia i nieprzesuszaniu włosów, myślicie co lepiej wybrać, może macie któryś z modeli? Albo polecacie coś innego? (budżet do 200 zł max) Byłabym bardzo wdzięczna za podpowiedzi :)

Gość marjanka1
Najlepsze sprzęty fryzjerskie są z Fryzomanii, zawsze tam kupuję i koleżanka z pracy też najczęściej u nich, przede wszystkim dlatego, że jest taniej i mają dosłownie wszystko czego dusza zapragnie :)

Gość gość
W niskich cenach można znaleźć bardzo fajne suszarki na allinside.pl ;)

Witajcie, jestem Ola, konsultantka marki Remington. Jeśli poszukujesz dobrej ale niedrogiej suszarki do użytku domowego polecam model Remington D5220 Pro-Air Turbo. Ma dużą moc jak na suszarkę – aż 2400W ale nie jest droga. W media markt kupisz ją za 129zł. Ogromnym atutem jest przełącznik na zimny nawiew oraz funkcję turbo, nie trzeba zatem nieprzerwanie trzymać przycisku, dzięki któremu z suszarki emitowane jest chłodne powietrze. W zestawie klasycznie: dyfuzor i koncentrator. Z profesjonalnych suszarek marki, moim zdaniem najlepsza jest AC 9096, z serii silk. Kosztuje w media markt tylko 159zł a ma Silnik AC (bardziej wydajny=większy nawiew), 2400W, jonizację, chłodny nawiew. podmuch ma bardzo konkretny, najmocniejszy jaki widziałam, w media markt. Jak macie jakieś pytania odnośnie marki albo ogólnie odnośnie funkcji, jak działają itd, to piszcie śmiało :)) trochę wiem, to się podzielę.

Gość gość
Ja o wiele rzeczy pytam sie wrózki. Jak mam problem z wyborami , rowniez. Dlatego polecam Ci Sofii. Niech sprzwdzi w swoich kartach, ktora z suszarek bedzie dla Ciebie najlepsza. Napisz do niej. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
nie wiedzialam ze w polsce nadal takie socjalistyczne myslenie tyle lat od komuny przecie minelo 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
A suszarka Panasonic z jonizacją? Używacie, jest dobra? Była w promocji, wydaje się fajna, waham się nad nią , ale wolę się upewnić, czy dobra

Gość gość
ja swoja kupiłam na fryzomania.pl - mają wiele sprzętu do wyboru w dobrych cenach i co ważne - dobrego sprzętu. te tanie suszarki z supermarketów za wiele nie przetrwają!

Gość gość
Oj powiem wam ze wlasnie ok 7 lat temu kupilam tania suszarke HB w carrefourze i sluzy mi do dzis,ma jonizacje,dyfuzor,reg temperatury,zimny nawiew. Sama jestem zdziwiona ze tyle lat wytrzymuje,uzywam jej co drugi dzien.

Gość gość
Ja mam suszarkę z jonizacją Panasonica. Jest super, bo dawno włosy nie były w tak dobrej kondycji jak teraz. Poprzednie suszarki po prostu nie sprzyjały moim włosom, wysuszały je. Dzięki jonizacji suszarka nie wysusza ich i włosy mogą wreszcie normalnie wyglądać czyli w praktyce mieć połysk i byc miłe i miękkie w dotyku.

Gość gość
Tak, ja też mam tego panasonica i włosy po nim nie puszą mi się jak wcześniej, ta suszarka niweluje elektryzowanie się włosów. Łatwo układam fryzurę, włosy nie odstają na milion stron :)

Gość gość
Siostrze na urodziny kupiłam zestaw suszarka, prostownica i szczotka. Kupiłam na electro.pl w fajnej cenie a siostra bardzo zadowolona. Do tego oczywiście winko kupiłam i spędziłyśmy miło babski wieczór ;)

Gość gość
Na spokojnie idź w tym kierunku - http://www.pro-sprzet.pl/category/suszarki-z-jonizacja Mała kasa, a jednak kawał solidnego rozwiązania. Porządne suszarki do włosów muszą trochę kosztować, ale jednak kupuje się je na lata. One sprawdzają się nawet w salonowych warunkach.

Dobrze aby miała funkcję jonizacji włosów, wtedy efekty stania włosów nam nie straszne. Dodatkowo nadmuch z zimnym powietrzem jest fajnym rozwiązaniem. Cena około 300 zł a no i zawsze z lepszym silnikiem, cięższa ale lepsza.