Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Steella

Najlepsze suszarki do włosów

Polecane posty

Gość Steella

Dziewczyny!, poszukuję jakiejś naprawdę dobrej suszarki do włosów-mam już dość niszczenia sobie włosów tą tandetą, którą aktualnie posiadam..Włosy bardzo mi się elektryzują po suszeniu i są bardzo zniszczone (a suszę codziennie), więc potrzebna mi suszarka z jonizacją (+może jeszcze dyfuzor). I jeszcze jedno-bo jak tak patrze w sklepach na te suszarki posiadające te funkcje to zauważyłam, ze są one strasznie duże i -niektóre- ciężkie. A może jest jakaś taka bardziej poręczna, wygodna w użytkowaniu...? plis pomóżcie.

Całkie fajne suszarki robi babyliss, moja siostra ostatnio kupiła sobie świetną suszarkę tej firmy - z regulacją temperatury i siły. Ma też świetny bajer - chowany w środku przewód - jak w odkurzaczu. Genialne, zwłaszcza w podróży. Wiem, że takie suszarki można w dobrej cenie można kupić na kalamis.pl

pierwszy typ to remington - jonizacja, dyfuzor i inne bajery ale nie pamietam numerka :P w kazdym razie chodzi o te profesjonalne, fryzjerskie sp[rzety - minusy to gabaryty i waga :O niekwestionowany hit to moj najnowszy i najlepszy nabytek dzieki ktoremu moje wlosy po myciu wyglądają jak od fryzjera - obrtotowa suszarko lokowka babyliss, suszy i uklada, czesze, obraca sie, wygładza i inne cuda wianki. polecam :)

Tak, tak - te suszarki z jonizacją są bardzo przydatne bo włosy się przy nich nie elektryzują. A jeśli już kupować dobra suszarkę to zgodzę się z sonia2011 - kalamis.pl ma sprzęt profesjonalny.

Gość OgnisteSpaghetti
Ja mam z Revlonu i nie narzekam ;)

Gość klassi
Wiesz co te z philipsa labo rowenty z wyżej półki ( czyli też nieco droższe ) są dobre i nie niszczą włosów. Przy wyborze pamiętaj żeby miały funkcje jonizującą i regulację temperatury. Z tego co patrzyłam to na electro.pl jest dość spory wybór i mają całkiem niezłe ceny.

Gość no tak ale
Ja mam Remingtona. Fakt, tak jak ktoś napisał jest duża. Ale i tak suszę włosy kilka minut, więc mi to nie przeszkadza. Kupiłam ją za śmieszną cenę 50 zł na allegro (a w sklepie ponad 2 stówki). Pożegnałam z uśmiechem siano na głowie :D

ja mam babyliss z nakladka do prostowania wlosow i modelowania przy suszeniu, z zimnym powietrzem i innymi pierdolami, bardzo ja sobie chwale, choc dyfuzor tez by mi sie przydal ;)

Można nie suszyć włosów suszarką tylko czekać aż same wyschną - tak jak można chodzić pieszo zamiast jeździć Z suszarkami jest jak z każdym innym sprzętem. Można kupić za 20 zł i być zadowolonym ale tylko do czasu kiedy można skorzystać z prawdziwej suszarki i zobaczyć a właściwie poczuć różnicę. Ja z racji zajęcia mam możliwość "potestowania" różnych modeli często tych z wyższej półki ale także tych tanich. Wierzcie mi nie trzeba być wysublimowanym fryzjerem, żeby dostrzec różnicę. Jeśli dbasz o włosy - a zaręczam, że warto - i stać Cię na wydatek powyżej 50zł rozglądnij się za sprzętem Babyliss.Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Jeżeli dysponujesz sumą ok. 200zł warto zainwestować w suszarkę w postaci szczotki obrotowej. Można zobaczyć różne modele Babyliss i ceny na stronie http://www.tanieje.pl/higiena-pielegnacja-suszarki-wlosow-c-29_161.html Jeżeli bedą konkretne pytania do konkretnych modeli Babyliss chętnie odpowiem w tym wątku

Gość Sprzedawca w Media Markt
Jako sprzedawca powiem cos z innej beczki. Jeden kilent jak uslyszal od mojej kolezanki babyliss lub remington ze to typowo fryzierska firma wysmial ja. Fakt sprzet tych producentow jest tak latwo dostac ze szok w normalnych cenach. Ja natomiast zmeczona czyms typowym kupilam sobie niedawno suszarke Braun creation 2. Model z 2006 roku malo popularny i ciezko dostepny. Plusy? wszystko w nim jest. Jonizacja jest mala lekka dobry mocny nawiew. I 4 nakladki w zestawie. I prosze drogie Panie nie patrzyc na moc 1900 bo wbrew pozora to malenstwo sporo potrafi i mozna go wyczyscic bo ma sciagany filter. . Amen.

Gość bumik
Lepiej kupić suszarkę jakiejś sprawdzonej firmy typu Braun, ja bym celowała w coś za około 200 zł, jak tutaj: http://www.conrad.pl/Suszarki-do-w%C5%82os%C3%B3w.htm?websale7=conrad&ci=SHOP_AREA_14747_0813061

Gość beztlenowiec
jesli planujecie zakup suszarki, to dzis w media expert w sklepie internetowym jest promocja na suszarke Boscha, Poszukajcie w zakładce Happy Hours

Gość gość
no rzeczywiście całkiem fajna ta promocja w Media Expert i nawet większość przeceniona o 50 zł. Zwykle miałam jakieś tanie suszarki i nie wytrzymywały zbyt długo (tzn. tyle ile bym chciała). Od jakiej kwoty można kupić już taką porządną suszarkę??? Tylko żeby było jasne - 300 zł to za dużo.

Gość gość
za niecałe 100 zł. z philipsa, jest świetna :)

Gość anorkuśka
tak, philips jest całkiem dobry, ale chyba Rowenta jest najbardziej taka suszarkowo - fryzjerska. I odstówki juz jest solidna.

Gość gość
Rowenta z Media Expert. Tylko i wyłącznie. To co fryzjerzy używają jest najlepsze.

Gość kolorciak
BOSCH PHD 5781!! Najukochańsza. Z Media Expert jakby co

Gość gość
oh sporo takich jest to na pewbi ale ja juz zupelnie nie wiem z tym ale mysle ze tak 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość Ohinek
Na Twoim miejscu odrzuciłabym od razu wszystkie suszarki z marketów. To badziew. Kup sobie suszarkę w sklepie fryzjerską, albo taką jaką poleci Ci fryzjer. Ja mam swoją z kalamisa, super jest: http://forum.gazeta.pl/forum/w,38695,123681529,150676549,Re_Dobry_ortodonta_dla_dziecka_w_Lublincu.html

Gość gość
najlepszą firmą będzie moim zdaniem bosh patrz przy wyborze żeby była bardzo duża moc wtedy szybko wysuszysz włosy suszarka do d**y moim zdaniem to jest z mocą 800-1200w 1300-1700w jest ok a 1800-2400w jest z******ta szuszarka im ma wiekszą moc tym jest droższa ale moim zdaniem warto wydać te 300 zł na suszarke i sie nie męczyć przy suszeniu

Gość gość
Stawiam na Remingtona. Sama takiej używam a myję włosy codziennie więc muszę mieć dobrej jakości i mocy. Musi być też względnie delikatna dla moich włosów. Remington spełnia wszystkie te warunki. Polecam. Zobaczcie z resztą ten ranking: http://webranking.pl/341/suszarki-do-wlosow/#.U57WnZR_uCc

Gość gość
Czy któraś ma może remingtona przez jakiś dłuższy czas? chce wybadac czy w okolicy czasy wygasania gwarancji te suszarki sie nei psuja. w media expert widzialam taka ostatnio w promocji