Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżnobiały zamieć

panowie zodialni STRZELCE jacy są według was?

Polecane posty

Gość śnieżnobiały zamieć

pisać :)

Gość fdgdsfgdsgfds
lubimy dziwki

Gość mini ratka
ja jestem strzelcem. i jutro mam urodzinki;) i fajna jestem:) ale jestem kobietą..nie znam faceta-strzelca:(

Gość mam pecha do strzelcow
4 moich facetow to strzelce. jacy byli: Numer1- czarujacy, przystojny, bajerant. Zawrocil w glowie mi bardzo szybko, zwiazek z nim byl ciezki, bo dla niego zycie to byla ciagla impreza. Zero odpowiedzialnosci, taki beztroski chlopczyk Numer2- rowniez czarujacy i rowniez imprezowicz a przy tym kochal wszystkie kobiety, plotkarz. Mieszkalam z nim i bylo super, ciagle duzo ludzi, imprezy. Po 2 miesiacach wspolnego mieszkania mialam dosc. Kompletnie niedojrzaly Numer3- I znow czarujacy, podobnie jak nr.2 plotkarz, dosc stanowczy i uparty, chcial dominowac w zwiazku. Jego druga miloscia po kobietach byl alkohol:D Numer4 (moj obecny)- uparty jak nikt, on ma zawsze racje i slyszy tylko to co chce uslyszec. Zawsze stawia na swoim, lubi sobie wyjsc na impreze ale nie tak czesto jak poprzedni, ma swietne poczucie humoru. Pozytywnymi cechami jakie wszyscy mieli to kreatywnosc w zyciu jak i w lozku (seks ze wszystkimi byl nieziemski), hojnosc i starania w zdobyciu kobiety Negatywy to to, ze musza miec racje, chca byc w centrum uwagi i czesto sa lekkomyslni

mój facet to też strzelec: - uparty - pracoholik ale z drugiej strony lubi też leniuchować - uczuciowy - do wszystkiego poschodzi z emocjami - trudno mu sie przyznać do błedu - mało czym się przejmuje - optymista - kochający - troszkę nieodpowiedzilany - wesoły z poczuciem humoru - troskliwy

Gość 23 listopad
wszystko się zgadza :)

-kochajacy -uczuciowy -wrazliwy -uparty -oddany -odpowiedzialny -wymagajacy ale dajacy tyle samo w zamian -kreatywny -towarzyski -odwazny -ideal lozkowy, zyciowy, kulinarny, ideal pod kazdym wzgledem -dobry rozmowca, dobry sluchacz -najlepszy przyjaciel chociaz jestem rakiem i niby do siebie nie pasujemy to jednak w naszym przypadku jest calkowicie odwrotnie, nadajemy na tych samych falach, jestesmy ulepieni z tej samej gliny, nie wyobrazam sobie lepszego partnera.

-troskliwy - zabawny-dusza towarzystwa, lubi byc w centrum uwagi ale tyle samo uwagi posiweca innym. -napewno nie egosita -kocham go no