Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iu9kog

czy pojechalybyscie same na wycieczke do tanzani?

Polecane posty

Gość iu9kog

dybyscie nie mialy z kim?i gdyby to bylo wasze marzenie?Tak bym chciala jechac jest takie fajne last minute ale nie mam z kim:(boje sie ze bede sie zle czula sama

Gość Ja się sama do kibla boję iść
Oznaką, że Fansófka tworzy się przy rurce mrokowej w zbiorniku spłuczki od kibla jest pojawienie się pestki od jabłka na wewnętrznej ściance kibla oraz żółtego pasma osadu na muszli w miejscu, gdzie wlatuje woda ze spłuczki do kibla. Później z rurki mrokowej zaczynają wychodzić bąbelki powietrza z mrokową regularnością, po czym pojawia się mała końcóweczka na złączu rurki we spłuczce, która ma kolor ciemno miedziany. Końcóweczka ta zaczyna się stopniowo wydłużać w wyniku papkowania. Przy dalszym uporczywym papkowaniu wydłuża się coraz szybciej by w końcu ókóć papkującego. W przypadku pozostawienia utworzonej końcóweczki w spokoju i nie denerwowanie jej papkowaniem nie powinna się wydłużyć.

Gość carrie szmatszoł
Ależ jedź ! odpoczniesz sobie ! Ja bym sie nie zastanawiała jak jest okazja 🌼 powodzenia ;)

Gość jezelimialabym takie marzenie
pojechalabym

Gość iu9kog
chcę jechać, bo można tam poznać rosłych murzynów z wielkimi pałami, które uwielbiam ssać:classic_cool: