Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IpoCoToWszystko?

WAŻNA SPRAWA, romans na nk. pomożecie?

Polecane posty

Gość IpoCoToWszystko?
xxxxxdddxxxxddd - świetnie to ujęłaś! Właśnie nie chcę aby poznał moje metody. na razie bacznie obserwuję, a w razie konieczności "wezmę byka za rogi" :-)

Gość IpoCoToWszystko?
kxmcvxcxcx - co znaczy na wpółneutralne? otóż za dużo jest w tych romowach niedopowiedzeń, wielokropek na końcu zdania oznaczający "dwuznaczność wypowiedzi".

Gość kxmcvxcxcx
ja nie mogę ja kieyś zobaczyłam u mojego faceta na komputerze dwuznaczne wiadomości więc od razu zrobiłam awanturę, nagadałam mu, że jest podłym draniem i zostawiłam go jakiś czas starał się mi to wynagrodzić, pracował nad sobą, pokazał że mu zależy więc dałam mu drugą szansę oczywiście pod pewnymi warunkami ale nie wyobrażam sobie, żeby w takiej sytuacji nic nie mówić i czaić się i czekać na zbawienie zachowuje się nie fair- zasługuje na kopa w du psko i tyle

Gość IpoCoToWszystko?
psychiczna kafezdzira - nie uważam, że się poniżam. póki co te ich rozmowy nie są jednoznaczne, aczkolwiek trochę mnie niepokoją. życie nie jest czarne albo białe. ja się w tym wszystkim czegoś doszukuję, nie czuję się zdradzona ale zaniepokojona.

Gość IpoCoToWszystko?
kxmcvxcxcx - a jesteś pewna, że na pewno się zmienił? może założył sobie drugie konto, na które otrzymuje te dwuznaczne wiadomości? czego ovzywiście ci nie życzę.

Gość IpoCoToWszystko?
psychiczna kafezdzira - Wyprzeć się nie wyprze, ponieważ mam wydruk z tych wiadomości. szpiegowanie jest ohydne, zgadza się, ale w tym przypadku konsekwencje "tego romansowania" mogą być tragiczne i chciałabym tego uniknąć.

Gość malgosia www
no i co w tej wiadomosci było, przeczytałas?

Gość IpoCoToWszystko?
narazie wypowiedzi nawiązują do wspomnień z ich dalekiej wspólnej przeszłości, kiedy my się jeszcze nie znaliśmy.

Gość IpoCoToWszystko?
i dręczy mnie po co on to "odgrzebuje"??????

Gość ftjytikuk
Bądź ostrożna, bo od takich rzeczy się zaczyna: najpierw wspominki, później wspólne spotkanie "by powspominać" i ... Moze on zna granice i nic złego się nie stanie, ale ja bym była ostrożna, bo takie cos może stanopwić grunt dla rozwinięcia sie czegoś, nad czym on straci kontrole. Nie wierzę w takie przyjaźnie... Spróbuj inaczej... zacznij sama z nim romansować na NK -jako Ty oczywiście :) Wyślij mu miłą, intrygującą wiadomość.... Nie ma co czekać aż będzie za późno, trzeba działać, tylko dyskretnie... Powodzenia...

Gość ftjytikuk
Wiesz co ja bym zrobiła? Usuwałabym jej wiadomości zanim on je przeczyta.... Tylko gdyby zapytał się jej, dlaczego nie pisze, to byłaby wpadka... Ale jedną nieprzeczytaną na pewno bym usunęła...

Gość ftjytikuk
Wpadnij na forum polki.pl i załóż temat -tam są dziewczyny, któtre były w podobnej sytuacji...

Gość IpoCoToWszystko?
ftjytikuk - działam działam, też na to wpadłam :-) :-) Mogłabym mu to wszystko wyjawić, ale chcę, żeby on sam doszedł do wniosku, że nie warto "odgrzewać stare hamburgoery" ;-) skoro w domu ma delicje :-) Sam musi dojść do tego wniosku, a ja wtedy będę pewniejsza i spokojniejsza, że on nie będzie szukał innego sposobvu na kontakt z koleżanką.

Gość IpoCoToWszystko?
jeszcze jakieś rady?

Gość IpoCoToWszystko?
na razie zmykam, ale mam nadzieję, że za jakąś godzinkę, podzielicie się ze mną jakimiś mądrościami. potrzebuję dobrych rad.

no ja tak robilam, jak ktos tam wyrzej napisal... usuwalam nieprzeczytane wiadomosci na koncie nk mojego chlopaka od pewnej dziewczyny o ktora bylam strasznie zazdrosna (''przyjaciolka'' moja byla-falszywa pinda)

Gość monaeliza
rok temu podczas wigilii bawiłam się szwagra nowym telefonem i akurat traf chciał, że napisało do niego jakieś: "słoneczko". i na pewno nie była to moja siostra. Więc okazało się, że od długiego czasu ma romans i dzisiaj moja siostra juz jest rozwódką z 2 dzieci. nie ufam facetom za grosz.

Gość xxxxddxxxdddxxxx
Najglupszym jest z igly robic widly,czyli pytac sie faceta wprost zanim cokolwiek udalo nam sie rozkminic ,jeszcze zaden sie nie przyznal bez dowodow rzuconych w twarz (jak zaklamany cale zycie to i z ewidentnych dowodow bedzie sie wykrecal),jak ktos wczesniej wspomnial szpiegostwo w zwiazku jest rzecza ohydna,wiec jesli my w tym ukladzie mamy podczas awantury odkryc sie z tym ze szpiegujemy,dlubiemy i kopiemy ,to przynajmniej miejmy solidne podstawy i asa w rekawie...bo po czyms takim i tak wypada juz tylko sie spakowac,lub jego i dowidzenia...