Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eternidaaaad

Podoba mi się siostra szwagra !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Eternidaaaad

..i nie wiem co robić!! Chyba jako siostra męża mojej siostry jest dla mnie "niedostępna" prawda? Tyle przeszkód a mi odbija :(

Gość spokojnie wypiłem piwo
a mi dziewczyna z autobusu.

Gość Eternidaaaad
tez wlasnie koncze drugie 🖐️ kuuurwa nie wiem co poczac gdyby byla nieznana obca mi osoba to byloby jako tako lzej a tu jednak chcac nie chcac bedziemy sie kontaktowac :(

Gość WYTŁUMACZ MI
czemu niby sie musicie kontaktować?

Gość Eternidaaaad
Ona z bratem sie nie widziala prawie piec lat (jedynie na swieta jakies) i teraz mieszka doslownie ulice dalej od nich,zaprzyjaznila sie z moja siora i czesto ja do siebie zapraszaja albo ona do siebie.Praktycznie codziennie sie widuja,chociazby na chwilke,bo ona przychodzi malego im pilnowac naprzyklad.Poza tym oni nie chca zeby sie czula samotnie.Ja zawsze przychodzilem do siostry,jestesmy bardzo zzyci ze soba no i tak wychodzi,ze co przyjde(co prawda rzadziej niz ona) to czesto ja spotykm tam. Eeeeeh posrane zycie :(

Gość Eternidaaad
Wypowie sie ktos? :(

Gość sama musi
ale czemu niedostępna? bierz się... przeciez to nie twoja rodzina

Gość Eternidaaad
ja bardzo bym chcial cos zrobic ale nie bardzo wiem co. Wiem, ze jej "chloptas" siedzi i ona niby czeka na niego. Nie wiem szczegolow co sie stalo ale to cudowna, ciepla, wrazliwa kobieta wiec nie wiem co robi z takim gosciem choc musze przyznac ze nie wygladal on na jakiegos kryminaliste. Myslicie, ze moglbym jej cos kupic na gwiazdke czy nie wypada?

Rozumiem Cie. Mam podobny dylemat. Podoba mi sie brat mojego szwagra i nic na to nie poradze. Nawet ostatnio podczas spotkania rodzinnego odniosłam wrazenie ze na mnie ukradkiem spoglada... Nie wiem co o tym wszystkim myslec bo on jest starszy ode mnie i to sporo:(( a Tobie radze zebys sprobowal sie do niej zblizyc mimo wszystko:) to nie jest Twoja rodzina:):)