Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsgcxhfrgcvdrvh

ładny na zaręczyny?

Polecane posty

Gość mega sesssssssssssssssskssssss
ładny, ale czy na zaręczyny;)?

Gość sfsgcxhfrgcvdrvh
dziewczyna moja nie lubi takich drobnych mikroskopów, dlatego szukam czegoś w tym stylu

Gość ciekawska hela
taki w stylu wieś tańczy i śpiewa (nie żebym miała coś do mieszkańców wsi)

Gość ciekawska hela
bo ten byłby odpowiedni dla kogoś pokroju jolanty rutowicz, no chyba że twoja przyszła narzeczona ma taki styl

Gość sfsgcxhfrgcvdrvh
a widzieliście pierscionek zareczynowy Kate Midleton albo Joanny krupy? Są bardzo duże

Gość koko12365
Wielki kicz otpustowy z prawdziwymi kamieniami. Poszukaj eleganckiej klasyki.

Gość koko12365
Do sfsgcxhfrgcvdrvh , wybierz go razem ze swoja narzeczona, bo ona bedzie go nosic. Tak tez mozna. Przepraszam za bledy, ale polskim na codzien sie nie posloguje.

Gość sfsgcxhfrgcvdrvh
własnie mojej narzeczonej sie podobają takie kopułki zlozone z drobnych kamieni

Ten pierwszy SLICZNY PO PROSTU!!! Jak ja bym taki dostala to bym sie poplakala ze szczescia :D SUPER!

Gość sfsgcxhfrgcvdrvh
ten z luxlux mi się podoba ale szukam z żółtego złota

Gość sfsgcxhfrgcvdrvh
rubin - kamień miłości moja mama ma pierścionki z rubinem w rzeczywistości te kamienie nie sa takie żarówiaste jak wyszło to na 1 zdjeciu

Gość ciekawska hela
i ty chciałeś kupić żółte złoto plus czerwone kamienie? bardziej badziewnie być nie mogło do żółtego złota lepsze białe kamienie

Gość sfsgcxhfrgcvdrvh
ten pierścionek, który wstawiłem jest przecież z żółtego złota, ma tylko jakąś biała wstawke po bokach

Gość koko12365
Jak ona tak lubi? To kup.Ale sa tekie w dardziej uniwersalnych kolorach. Mam duzo bizuterii, ale cale komplety, czyli przewieszka , pierscionek , kolczyki. Pojedynczo to bez kamienia, albo z diamentem. A co jej po samym pierscionku, a co na szyje ??? Bizuteria musi miec sklad i lad. Do tego piercionka ciezko dobrac kolczyki, a gdzie przewieszka , nie mowiac o branzoletce. Mam gotowe komplety i nigdy nie nosze wiecej niz dwa piersciatki. Bo mnie to smieszy , nosic wszystko co sie ma. Pomysl nad tym, jezeli twoja narzeczona ma malo bizuteri i nosi wszystko naraz, tak jak wiele polek, to musi to razem pasowac. Zapytaj sie jej co lubi i co by chciala miec. Napewno ma zyczenia.

Gość ciekawska hela
wiesz co, moja mama 20kilka lat temu dostała taki wielgachny sygnet z żółtego złota z jakimś czerwonym kamieniem na zareczyny... przetopiło się to na 3 fajne normalne pierścionki, a czerwoniasty kamień (rubin, nie rubin, nieważne), leży w szafie jako pamiątka

Gość ciekawska hela
w każdym razie określiła kiedyś tę swoją zaręczynową bulwę mianem ruskiej, ale 3 przetopione z niej pierścionki nosi do dziś

Gość sfsgcxhfrgcvdrvh
narzeczona lubie nosić niewiele bizuterii, ale za to coś co jest widoczne czyli pierscionek, kolczyki i bedzie obrączka