Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bycKobietabycKobieta

Dlaczego kobieta po urodzeniu przestaje byc kobieta?

Polecane posty

Gość bycKobietabycKobieta

Cala masa nicków typu 'Mama X' , 'Mamusia Y', 'Mamunia Z'. Czy te kobiety naprawde nie czuja sie nikim wiecej, tylko MATKA? Gdzie wasza kobiecosc?

Gość fetyszysta ale nie zboczony
macierzyństwo to apogeum kobiecości ty czubku

Gość uuuuuuuuuuuuubu
NO WLASNIE GDZIE WASZA KOBIECOSC???

Gość mundry henio
Kobieta nigdy niebyła kobietą. To co nazywamy mianem kobiety jest tak naprawdę chodzącym inkubatorem, który podświadomie szuka samca z dobrym materiałem genetycznym który będzie w stanie ją zapłodnić, utrzymać i spłodzić silne potomstwo. A doopa im po urodzeniu dziecka rośnie bo jest to znak, dla innych samców, że ta oto samica już została napoczęta przez innego i lepiej trzymać się od niej z daleka bo jej siły witalne zostąły naruszone 🖐️

Gość Myszoskocznia 999
Moja Myszoskonia urodziłą dzisiaj maleństwa...nic już nie bedzie takie samo :(

Gość fetyszysta ale nie zboczony
na szczęście żadna kobieta, mając na uwadze inteligencję przyszłego pokolenia, nie da się zapłodnić nikomu z kafe

Gość Dziecismieciznosaimleci
Mnie tez to przeraza, ze niektore kobiety po urodzeniu dziecka po prostu zafiksowuja sie na kwestiach zwiazanych z macierzynstwem i zatracaja w tym tak bardzo, ze gubia gdzies po drodze wlasna osobowosc. Przykladowo moje 3 kolezanki ze szkoly podstawowej, za mlodu niezle imprezowiczki, co miesiac chodzace pod reke z innym chlopakiem, skupione na ciuchach i kosmetykach, odkad zostaly matkami potrafia rozmawiac juz tylko o dzieciach. Ich przemiana wydaje sie nawet pozytywna, do momentu, w ktorym czlowiek odkrywa, ze one naprawde nie maja zadnego zycia poza dziecmi. To jest ten typ, ktory na portalach spolecznosciowych zamieszcza tysiac piecset zdjec bobasa czy bawiacego sie kilkulatka i ani jednej swojej fotografii (ew. mama pojawia sie w tle na jednym z licznych ujec z udzialem dziecka).

Gość a mnie odnosnie tematu
bardzo wkurza to, ze kobiety, czesto po urodzeniu dziecka, nagle zaczynaja sie zachowywac jakby wszystkie rozumy pozjadaly, no bo przeciez wlasnie osiagnely te "kwintesencje kobiecosci". I juz wtedy, takiej mamuscie sie wydaje, ze nie ma madrzejszej/ego od niej, no bo on juz jest MATKA, wiec co inni moga wiedziec o zyciu skoro nie maja dzieci. I nawet te najglupsze dziewuszki, zaczynaja sie zachowywac, jakby posiadly jakas tajemna wiedze. Nie wazne czy ma racje, czy jest skonczona kretynka, wyglada jak siedem nieszczesc. To sie wszystko nie liczy, bo to ona jest MATKA, wiec nie ma na nia mocnych. a przeciez to zadna filozofia, dac sie zaplodnic i urodzic dzieciaka. Kazda to potrafi, tylko nie kazda chce.