Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszunia;o)

Moj ojciec zwiozl sobie babe do UK ;(;( Pomocy!!!!

Polecane posty

Sluchajcie moj problem tkwi w tym ze hmmm w sumie to problem mojej mamy ale czuje sie z tym zle....A wiec zaczne od poczatku moi rodzice sa po slubie 35 lat moj ojciec juz dawno zdradzal moja mame moja mama o tym wiedziala ale mimo wszystko byli razem on duzo pil wyzywal ja bil wiele razy miala glowe szyta czy luk brwiowy my (dzieci) Z dziecinstwa nie pamietamy nic dobrego tylko awantury w domu! 4 lata temu sciagnal nas do Anglii czyli mnie i mame sam w UK byl 2 lata! Po ostatniej awanturze kiedy startowal do niej z nozem wyprowadzilismy sie od niego ja moj maz i moja mama wzielismy sami mieszkanie no ale mama i tak do niego wrocila to bylo rok temu! Teraz we wrzesniu znow sie awanturowal dzien w dzien pil po kryjomu i wkoncu namowilam mame zeby znow sie do mnie przerowadzila on ja napoczatku nekal smsami telefonami wyzywal itd 3 dni temu moj maz dowiedzial sie ze on juz sie prowadza z inna baba a moja mama uparla sie dzis ze chce isc do niego po swoje rzeczy jak zobaczyla ta babe ze siedzi na kanapie na mamy miejscu to wpadla w szal zaczela krzyczec wyzywac ich obojga! Problem tkwi w tym ze mama sobie z tym nie radzi czepia sie teraz o wszystko mnie i meza ze wszystko robimy nie tak!!! No i chce zalozyc sprawe o rozwod i o podzial majatku!! Mamy mieskszanie w blokach ale nie wlasnosciowe On(ojciec) ma dom na wsi czy mojej mamie nalezy sie mieszkanie w blokach po rozwodzie czy tez zostanie bez niczego !!??? Co mamy zrobic pomocy!!! Myslelismy zeby go nastraszyc zeby sie zrzekl mieszkania w blokach w zamian za rozwod bez orzekania o winie ???

Gość Idz do radcy prawnego
albo zarejestruj sie na ktoryms z for prawniczych w internecie. Tutaj fachowej porady nie otrzymasz, jedynie mase gdybania i domyslow. Przekonaj mame, zeby zdecydowala sie jednak na orzekanie o winie, bo jeszcze ja kochany mezus pozwie o alimenty, jak mu sie stopa zyciowa pogorszy.

A orietujesz sie moze w tej sprawie cos jak to jest z tym orzekaniem o wine i jakie dowody musimy ku niemu zebrac !!

Gość Dziecismieciznosaimleci
Jesli macie obdukcje lekarskie, zeznania swiadkow, najlepiej kogos spoza rodziny - sasiadow, znajomych...

Gość Dziecismieciznosaimleci
SMSy jesli mama zachowala w telefonie, tez na pewno sie przydadza... Teraz modne jest nagrywanie z ukrytej kamery albo dyktafonem, mozecie sprobowac podczas awantury.

Nie no z awantury to juz nie da rady nagrac bo on sobie nowa babe juz sciagnal z PL do UK i mieszka z nia !!!