Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczejnapewno

jestem żałosna

Polecane posty

Gość raczejnapewno
trzeba myśleć pozytywnie, choć to raczej trudne zadanie. ja też nie wiem co robić po maturze, rodzina chciałaby żebym poszła na medycynę, ale jakoś nie widzę siebie w białym fartuchu.

Gość [czesc] [czesc]
gdyby praca lekarzy wyglądała tak jak w serialu "chirurdzy" to chyba byłabym w stanie polubić chemię i biologię :D tylko nie wybieraj stomatologi bo podobno dentyści często popełniają samobójstwo... :)

Gość raczejnapewno
też bardzo lubię ten serial. ojj stomatologia to na pewno nie, ja chciałabym studiować inżynierię, ale czas pokaże.. a Ty jakieś plany mniej więcej masz czy kompletnie żadnych?

Gość [czesc] [czesc]
mam ale mało realne :D chciałabym przeprowadzić sie do Francji i wpieprzać croissanty na takim małym balkoniku z metalowymi poręczami i wszędzie byłoby mnóstwo goździków :D no ale wracając na ziemie pewnie jakieś studia polonistyka , ochrona środowiska , politologia lub jakieś takie. chciałbym pisać scenariusze filmowe ale do filmówki na bank sie nie dostanę...

Gość [czesc] [czesc]
ja idę spać gdybyś kiedyś była w Poznaniu to jak chcesz pisz na mojego @ vicim@op.pl :)

Gość raczejnapewno
marzenia są po to, żeby je realizować. ja już niestety idę spać, ale mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja do popisania, bo szkoda by było żeby nasz kontakt się teraz urwał. dobranoc ;*