Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamczyjestemkochana

po 6 tygodniach zmagania sie z tęsknota..

Polecane posty

stwierdziłam że musze go odzyskać. Nigdy wczesniej tak nie miałam, nawet po najciezszym rozstaniu z czasem mniej tęskniłam, a teraz z dnia na dzień coraz więcej. Jestem przekonana że po raz pierwszy w zyciu naprawde sie zakochałam, bo mimo smutku z rozstania czuje sie dziwnie szczesliwa (bo kocham). Nie wiem czy rozumiecie, ale nieważnie. Wiem ze chce go odzyskać ale nie wiem jak. Od 6 tygodni jest cisza miedzy nami, poczekać dłużej? raz sie odezwałam ale nie odpisał. Dodam że rozstanie jest bardziej z mojej winy :o

po prostu brakuje mi seksu :O

Gość rewrwrwre
dziwne masz bo ja tęsknię max 2 tygodnie a potem człowiek się przyzwyczaja i żyje normalnie.

Gość zegarynkaa
ja też po zerwaniu z chłopakiem za nim tęskniłam, byliśmy przyjaciółmi, ale po jakimś czasie dowiedziałam się że gdy byliśmy razem to mnie zdradził i zupełnie o nim zapomniałam :) teraz jestem w szczęśliwym związku z innym chłopakiem :) życzę dobrego wyboru :)

Gość gość
Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie http://urok-milosny.pl , a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.