Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jijijijijiu

DRAMAT

Polecane posty

Gość jijijijijiu

Powiedzcie mi jak to jest, że czuje sie półczłowiekiem tylko dlatego, że mam nadwage i nie pasuję (jeżeli chodzi o wymiary) do kanonów dzisiejszego piękna? Jestem w miare inteligentną, ciekawa osobą. Ludzie lubią ze mną rozmawiać, potrafie słuchać, doradzić. Interesuje mnie wiele rzeczy. Jestem zaradna, prowadze własny biznes, mam dopiero dwadzieścia kilka lat, a od dawna zajmuje sie domem, obowiązkami, rachunkami. Jeżeli chodzi o wygląd... Mam ładna buzię, długie blond włosy, duzy biust...a i tak czuje sie zerem...tylko dlatego, że nie mam wymiarów 90/60/90...

Gość jijijijijiu
Laleczko... Wiesz, co kochana, ja na tym forum mam oczywiście czrny nick, tylko człowiek jest taki głupi, że ma jakieś uprzedzenia i nie wszystko powie, napisze... Mówie to dlatego, że były juz takie sytuacje, że pisałaś do mnie, doradzałaś, wyrazałaś swoje zdanie. I powiem Ci, że jestes najwspnialszą osóbką jaką tu spotkałam :) W sumie to nie wiem, czy tylko tu...chyba dawno nikt tak mnie nie rozumiał jak Ty. Szkoda, że znamy sie tylko wirtualnie...

Gość jijijijijiu
Odezwij sie jak bedziesz :)