Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja255

JAKI PODKŁAD NAJLEPSZY ????

Polecane posty

żeby cera była świeża przez cały dzień nie świeciła się i była gładka... Podawajcie firmy i od razu może kolor jakiś jasny, bo mam jasną karnacje i często problem z dobraniem koloru :-O

Gość kredddkaxdd
Revlon

polecam DERMIKE cera jest nieskazitelna i świeża bardzo długo. Podkład perfekcyjny i za dobra cenę.

Gość hjklbjupio
j a polecam Soraya- make up sceniczny- dla mnie super, wygładza, matuje, nie świece się - cos koło 20 zł albo troche wiecej i jeszcze polecam firmy ingrid mineral silk&lift nawilża i wygładza mi cere - 8zł

Gość dla mnie tylko podkładyWmusie
używałam różnych płynnych: revlon, dermacol, loreal i dosłownie spływały mi z twarzy nawet podkład w musie za 10zł essence (z drogerii natura) sprawdza sie genialnie w poronwaniu z nimi tapet w płynie nie toleruje a w musie czy to essence, czy maybelline czy inny sprawdza sie do tego puder matujący mam oczywisscie najjasniejszy odcien 01 tego musu essence. jesli bedzie dla ciebie przyciemny jakis podklad to mam rade ;) mozesz zamiast/lub oprocz pudru sypkiego użyć zasypki dla dzieci(czyli talku :D) matuje! i pobiela nieco, polecam :)

Gość dla mnie tylko podkładyWmusie
albo mozesz używac podkłądów mineralnych(czyli w pudrze) dobrze kryją da tłustych twarzy tylko musy & pudry mineralne!

Gość kredddkaxdd
estee lauder jest lepszy od dior. z tanszych tylko revlon

Gość hjklbjupio
ja uwazam,że cena nie powinna być wyznacznikiem, tylko skład- bo każda z nas ma inny typ skóry i inaczej reaguje na dane związki chemiczne, to nawet kwestia genów :( Tak naprawdę, dobry podkład mozna dobrać tylko metoda prób i błędów.

Gość esteeeeeee
estee lauder - Double Wear - bardzo dobrze kryje, trzyma sie caly dzien, buzka sie nie blyszczy estee lauder Double Wear Light - lzejszy niz ten powyzej, ale bardzo dobry, obecnie go uzywam, bo ten wyzej za bardzo wysuszal mi skore ;)

Gość majutek
Zdecydowanie ziemia IKOS, dokładnie ziemia egipska. Pewnie wszyscy znacznie - to połączenie kilku kosmetyków. Świetnie działa jako krem brązujący :P Na pewno sporym jego plusem jest wartościowy skład, ale mnie po prostu odpowiada efekt, jaki on daje.

Gość kazka4

U mnie bardzo dobrze sprawdza się matt my day z eveline, dobrze się rozprowadza, matuje i  kryje niedoskonałości, na czym bardzo mi zależało. Ogólnie mega podkład za taką cenę nic lepszego nie znajdziecie.