Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana898989

Nie rozumiem, potrzebuje Waszych opinii..

Polecane posty

Gość Zalamana898989

jestem z chłopakiem 10 miesięcy, poznaliśmy się 3 lata temu na necie.Jest to związek na odległość. Jakiś czas temu nie wiem dwa miesiące temu dowiedział się odemnie że choruje na schizofrenie - choroba psychiczna. Ale nie jestem psychopatką.. Od 4 tygodni ma ciągle jakieś wymowki że nie przyjedzie albo nagle podkreslam nagle zachorował, albo jedzie na ślub a nie może zrezygnować bo tam zapłacili za osobe 200 zł, albo sie musi uczyć, a tydzien temu podobno pojechał do babci z ojcem samochodem, dzien pozniej napisał mi smsa podobno od komórki SPRZEDAWCZYNI jakieś w sklepie że bateria mu się rozlała w komie, a ojcu komórke ktos rozwalil a babci sie popsuł komputer i że musza dzwonic z budki do domu i do pracy ojca. Jest on na studiach w czwartek mial egzamin mieć od 7 dni się nie odzywa do mnie a jego komórka jest aktywna mimo że niby się bateria rozlała, dochodza smsy i można normalnie dzwonić.Nie jest on bogaty ale jeśli chciał kupić baterie w lombardzie to ma jakas kase wiec do kafejki internetowej by mogl podejsc zeby mi smsa napisac z bramki albo z budki zadzownic.... Nie rozumiem on zawsze się bał mi mówic wprost że mu coś nie gra zawsze jak wyjechał odemnie pisal mi co mu nie gra a nigdy w oczy.. O co może chodzić w tym wszystkim? pewna osoba powiedziała że on ze mna tak zrywa żebym sie przwyczaila że sie nie odzywa ze to tak delikatnie zrywa... Jeszcze niedawno mi pisał że Kocha mnie na Zawsze..

Gość ksennnaaaaaa
na czym polega Twoja choroba?

Gość Zalamana898989
I Napsal z komorki sprzedawczyni ale ze SWOJEGO NUMERU. zapomnialam dodac

Gość Zalamana898989
Mój rodzaj schizfrenii polega na tym że mam lęki przed różnymi rzeczami.

Gość kknnjh
ale wytlumaczylas mu na czym polega ta choroba? bo moze sie boi... wiele ludzi nie rozumie co to jest schzofrenia i ma obraz tej choroby bardzo wypaczony

cóż, facet rzeczywiście robi wszystko by mieć wymówkę...poza tym nie umie załatwiać spraw w cztery oczy , więc wymyśla powody do ucinania kontaktu ...

Gość Zalamana898989
tak powiedziałam mu, że mam lęki przed cikśąża np i przed roznymi takimi...

Gość Zalamana898989
Ale ja mu to powiedzialam 2 mkesiace temu i normalnie zareagował!! Nawet sie martwil ze te leki mi szkodzic moga... Byl zawsze mily czuly.. eh..

Ten Twój facet najzwyczajniej w świecie chce z Tobą zerwać bo napewno ubzdurał sobie ,że Twoja choroba wygląda tak jak ją na filmach przedstawiąją. Tak w ogóle ile on ma lat? Wiesz ja domyslam się ,że na ludzi z nożem nie skaczesz. Możesz starać się mu wbić do głowy ,że zakochał się w takiej jakiej jesteś a jesteś taka a nie inna dzięki innymi temu ,że jesteś chora. Jak przez ten czas tego nie widział więc nie powinno mu to przeszkadzać. Sama znałam jedną osobę chorąna to samo co Ty ,i nie widać tego było. Wiesz ,wszyscy się czegoś bać możemy ;)