Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebującyraaadddddy

czy mam o nią walczyć?

Polecane posty

mam problem i potrzebuję waszej pomocy: ostatnio pisałem sobie z pewną dziewczyną (ma 16 lat, ja 17) fajnie nam się rozmawiało, a ja się chyba w niej zakochałem wszystko zaczęło się z momencie, kiedy napisałem do niej na nk z profilu fikcyjnej osoby, bo chciałem w ten sposób popisać sobie z jakąś dziewczyną trafiło na nią szybko przeszliśmy na gg z tej przyczyny, iż nie umieściłem zdjęcia na nk, ona chciała abym do niej podszedł w szkole (wcześniej napisałem jej, że chodzę tam gdzie ona) napisała to w czwartek, więc na podejście się pozostał mi tylko piątek olśniony jej urokiem, czekałem kiedy nie będzie w towarzystwie przyjaciół nie doczekałem się, więc nie podszedłem smutne, ale prawdziwe później obiecałem, że dowie się o mnie wszystkiego w swoim czasie pisaliśmy wtedy w miłej atmosferze dzień później napisała mi, że idzie na randkę jak się później dowiedziałem z moim kolegom napisałem jej: Ogromnie cieszę się, że w końcu spotkałaś kogoś przy kim możesz być w 100% szczęśliwa. Na pewno nie wybrałabyś byle kogo, kto nie wie czego potrzebujesz, kto nie chce przekonać się jaka jesteś naprawdę, bo wystarczy mu twoja uroda, kto nie potrafi sprawić abyś go pokochała i zachwyciła się nim. Ja cieszę się razem z Tobą, choć wiadomo, że tych dwóch różnych rodzajów radości w żaden sposób nie można do siebie porównać :)) nie wiem czy się ucieszysz, czy zmartwisz, ale chyba lepiej będzie, jeśli przestanę do Ciebie pisać :( i to nie ma bezpośredniego związku z tym Piotrkiem na to ona: no to nie rozumiem..? ja natomiast: nie chce drugi raz popełniać tego samego błędu wspaniale mi się z Tobą pisze, ale ... nie chcę się w Tobie zakochać, a wiem że mógłbym ona: ale ja nawet nie wiem jak wyglądasz mogłeś wczesniej pisać a nie sie tak czapowałeś trzeba było mysleć o tym wczesniej a nie sie ukrywać sam sobie jesteś winien ja: najwidoczniej wybacz :] ona: nie dałeś sie poznać to teraz lipa ja: mam nadzieję że spotkanie się udało ona: nom:D spotkanie sie udało ale znam go dopiero kilka tygodni i musze poznać ja: życzę Ci tego ona: thx:) ja Tobie też że znajdziesz jakąś fajną dziewczyne:D ja: dzięki :> ona: nmzc ja: szkoda, że to się już teraz kończy, ale jak to mówią za moje błędy trzeba płacić xD ona: głowa do gory było już za późno, jestem w niej zakochany wiem, że odjebałem maniane, ale czy jest jeszcze szansa na to, by mnie pokochała? dziękuje wam, że zechcieliście to czytać

Gość nonieeeewiem
sam zdecyduj

rzeczywiście dałeś ciała...ja kiedyś podszedłem do pewnej dziewczyny w szkole w towarzystwie ...byłem lekko stremowany ale potem już było na luzie...ona też była już umówiona z innym...ja spokojnie przeczekałem sytuacje i wkroczyłem aż wyjaśniła sie sytuacja z tamtym ....wiedziałem że on nie będzie powaznym rywalem i sam sie potem skompromitował...:)

co zrobił?

on akurat zachował się zupełnie jak idiota...miał świetną okazję na poznanie dziewczyny i zamiast iść na spotkanie z nią , poszedł się nachlać z kumplami , potem nagrzany do niej dzwonił i to na tyle...jej to wystarczyło...

co zjeb a co byś mi poradził?

w Twojej sytuacji nie urywałbym kontaktu tylko spokojnie czekał w cieniu...może wyklaruje się dogodna sytuacja za kilka tygodni ...wtedy będziesz mógł wkroczyć....w międzyczasie poznawaj inne dziewczyny jak masz możliwości...czas pokaże...

ok dzięki za rade