Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam87 ekonomista

MOJA DZIEWCZYNA PO 6 I PÓŁ TYODNIACH ODDAŁA MI SIĘ

Polecane posty

Gość Adam87 ekonomista

Znaliśmy się trochę wcześniej ( ale krótko jestem kolegą Jej brata z pracy) nie sądzicie, że trochę za szybko?

Gość Adam87 ekonomista
Kocham ją ale zastanwiam się

Gość Adam87 ekonomista
dlaczego żal??

Gość Adam87 ekonomista
ja jestem facetem

Gość Adam87 ekonomista
każdy mówi że dziewczyna poczekać pół roku. Moja dziewczyna była dziewica ale dlaczego tak szybko mi się oddała?

Facetem-idiota Z takimi nie pisze co rozumują wedle myśli Jak kobieta ma 100 facetów to dziwka,jak facet ma 100 kobiet to trzeba go po plecach polegać i super

no i co z tego, że jesteś facetem ? i co tobie może więcej wolno ? faktycznie kopnij ją w tyłek, szkoda dziewczyny dla ciebie. Jednak faceci są yebnięci :)

Gość olllllloni
puszczalski jestes a do tego malo inteligentny, szkoda dziewczyny...przykre

Ale z Ciebie kretyn! Nie ma takiej bariery czasowej, która powinna powstrzymywac ludzi od takiej decyzji...albo ot czują albo nie, wtedy wiedza sami, czy to ten odpowiedni czas. Widac, że jestes młody i niedoświadczony, dlatego piszesz takie głupoty. Może Twoja dziewczyna powinna wystąpić do kurii biskupiej po opinie, co?

Gość Adam87 ekonomista
jest różnica między kobieta a mezczyzna. pytam po prostu czy nie za wczesn ie?

Gość zegarynkaa
nie nazywajcie go idiotą i kretynem, bo w końcu ludzie przestaną wchodzić na to forum z obawy że ktoś ich zacznie przezywać zamiast pomóc ! Moim zdaniem jeżeli jestescie ze sobą juz pół roku i jestescie dorosłymi ludzmi to nie widze w tym żadnego problemu :) pozdrawiam :)

nie ma różnicy w tej kwestii między kobietą a mężczyzną. Średniowieczny burak :O Jeżeli ona za wcześnie ci się oddała to ty tak samo za wcześnie.

Gość Zgrywus :)
"Znaliśmy się trochę wcześniej ( ale krótko jestem kolegą Jej brata z pracy ) nie sądzicie, że trochę za szybko?" "każdy mówi że dziewczyna poczekać pół roku. Moja dziewczyna była dziewica ale dlaczego tak szybko mi się oddała?" Nie, nie jest to za szybko, nie ma reguły że taki test na odpowiednie poznanie partnera, musi trwać pół roku. Jak to mówią beczkę soli nieraz zjesz a człowieka nie poznasz. A dziewczyna uznała że ten czas wystarczył, a skoro do tej pory nie miała zastrzeżeń co do Twojej osoby, po co byłoby narzucać jakiś tam celibat, może też zadziałał tu czynnik że nie chce Cię stracić.

Gość zębinalol
Napisał to tak jakby sama się zruchała. Moze on penisa nie ma jeśli TYLKO ONA za wcześnie się oddała :D

Gość to za wczesnie
zbyt cnotliwa nie jest