Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki prezent dla 3 letniej

Czy taki prezent nadaje siedla 3 letniego dziecka? Proszę zajrzyjcie

Polecane posty

Takie plansze : http://allegro.pl/przedszkolak-edukacyjna-gra-elektroniczna-kurier-i1366885471.html Mała ma sporo zabawek i trudno jej coś kupić co by ją intesowało (na pewno ma zabawki typu klocki, domki, rowerki, lalki, wózki, puzzle, kredki, ksiazeczki, huśtawka, stoliczek ze stołkiem) tylko czy ta zabawka nie jest za trudna?

Gość sesr
nie no nie nadaje sie.Mam dziecko w tym wieku i raczej by nie zrozumiałao nic z tej gry

Wiadomo, nie wszystkie plansze są na teraz ale większość tak np. co można zjeść, dobrać kolory, zabawki itp. Ja pikole to co tu kupić do 50zł? chciałam kas fiskalną albo zestaw lekarza ale kupili inni

Gość sama sie podpisz:)
Ja maiłam kupić swoje tą gre ( ma 4 latka )ale w końcu stanęło na lalce

Gość sesr
ktoś tu kiedyś polecał matę wodną,zobacz na a llegro

ma matę wodną sam kupowałam ;)

Gość sesr
a takie puzzle piankowe ze zwierzętami?Kucyka pony?Figurki zwierząt domowych lub dzikich?

puzzle ma ale takich zwierzatek nie tylko czy dziewczynka sie bedzie tym bawiła??

Gość super ta gra moja 3,5
latka by się z takiej na pewno ucieszyła. Uwielbia wszelkie tego typu zadania. Kupuje jej dużo książeczek z zadaniami dla 3 i 4 latków i bardzo jej się to podoba. Szkoda, ze nie znalazłam tego wcześniej bo na pewno bym kupiła. Ale nic straconego, niedługo będzie kolejna okazja to na pewno takie coś nabędę.

Gość super ta gra moja 3,5
W Auchanie sa fajne drewniane domina obrazkowe za 7 zł i polecam bo super zabawa. Nie koniecznie trzeba układać tak jak instrukcja nakazuje, można się bawić na wiele sposobów, a zabawka nie wygląda jak za 7 zl!

takie domino też ma, z jednej obrazki z drugiej kropeczki, ma taką układankę co sie wpina kolorwoe pinezki ojj ma tego, jedyne dziecko w rodzinie póki co i każdy coś kupuje.

bardzo fajna gra smialo mozesz ja kupic trzylatce, napewno ciekawsza opcja niz kolejna lalka czy zwierzatko. moze na poczatku nie zalapac o co chodzi ale od czego sa rodzice czy inni dorosli w rodinie do wyjasnienia zasad?;)a wspolna gra z rodzicami napewno ja ucieszy:)

Oczywiście, że się nadaje. Mój synek dostał takie gry jak miał 3 lata i doskonale sobie z nimi radził. Jedynie w naszej grze były cyferki to dopiero teraz mając 4,5 potrafi połączyc cyferkę z np liczbą kropek.

Gość Mówię Ci .......
kup lepiej jakąś bluzeczkę albo coś...

moja ma 3,5,i od dawna bawi się tą właśnie grą.Tylko to wymaga pomocy rodzica,wtedy zabawa nie jest trudna,świetnie spędzony czas:)

Gość mama 3 latka
Mój 3 latek dostanie Lego :)

Trzylatek opanowując system jednej gry łatwiej uczy się poziomu kolejnej trudniejszej a poza tym 3 latek to już myślące dziecko i można troszkę pogimnastykować jego główkę;)

Gość to jest fajne-rozwija
kupcie zestaw ciastoliny play dohl, super zabawa, frajda, moj synek ciagle lepi, i przede wzystkim sie nie brudzi

Gość jajajkaaalalal
bardzo fajna gra edukacyjna, polecam moja mała ma 3,5 roku i bardzo ja lubi polecam pod choinke projektor do rysowania super zabawa