Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

święta... - masz poważny problem i skoro jest Ci z takim stanem źle powinieneś pójść do dobrego psychologa. Wpadłes w pętlę, ale możesz dać sobie szansę z niej wyjść.

Nie powinnaś się dziwić. Po świecie chodzą również takie odpady jak ja.

Gość MAAABEEE
Jakby kazdy tak mial sie przejmować co sobie inni pomyślą, ocenia, zareaguja życie byloby nie do zniesienia. Trzeba zachowywać sie poprawnie, normalnie, kulturalnie , wtedy jest OK i nie trzeba się przejmowac co pomyśla inni. A kobiety traktuj tak jak kolegów , niektóre wola być kumplami niż ksieżniczkami. Przecież kobnieta to nie figurka z porcelany, nie tak znów łatwo ja uszkodzić. Nie ma się czego bać ani zbyt idealizowac i przeceniać wartosć.

Gość MAAABEEE
Jeszcze jedno. a moze Ty nie chcesz poznawać kobiet. Znam takiego faceta ktory nie chce i szkoda go nawet zagadywać bo tylko odburknie, woli być sam.

Gość TH is IT ZA
Trzeba być cierpliwy

Ja jestem typowym introwertykiem samotnikiem. Całe życie chodzę sam , nie mam nikogo , nawet znajomi się ode mnie odwrócili. Wcale im się nie dziwię , bo ja nie potrafię podtrzymywać znajomości.

Kurcze, optymizm wręcz się z Was wylewa. :P Ja też jestem introwertykiem i akurat to lubię. Choć ostatnio jakby jestem za-mało-introwertykiem, bo zaczyna mnie nosić od nadmiaru wolnego czasu.

Zimowa - z tonu tej wypowiedzi wcale tak nie wynika. Jeśli ktoś jest zadowolony z takiego stanu, raczej nie zakłada podobnych topików. Chociaż wygląda też to tak z tych wypowiedzi, że poniekąd on chce być sam, bo zachowuje się, jakby chciał. Bo zawsze można przecież próbować to pokonać i zmienić.

kto chciałby być sam w tej chwili i tak żadna nie pojawi się w moim życiu ale w 2012 roku to się zmieni ale przydałyby się w 2011 jakieś pierwsze kontakty z dziewczynami

Gość TH is IT ZA
ale bez wkładania penisa do pochwy to w 2013 lub 2014

Gość ****sniezynka*****
oj ,tam ;-)nie biadol...tez sama jestem ,i chyba juz bede

Nie mogę bo wszędzie są kutasy co siedza czytają że niby ich nie ma a dam fotke to na każdym temacie będą wklejać a nawet może pójdą na inne forum a takze założą jakies profile na portalach gejowskich tak więc nie zebym Ciebie oskarżał

Gość ****sniezynka*****
sorrki ze wam sie wcielam w temat ,ale zawsze jeszcze zostaje @

Gość nataliaaaaaaa
skad jestes? mogę z Toba porozmawiac jesli chcesz;)