Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

Gość obrzydlistwo
Poszłam wziąć kąpiel, ale podciągam temat, bo ciekawy. :D Bo randki są tak naprawdę głupie. Nie dość, że zazwyczaj trzeba coś pić albo jeść, a ja publicznie jeść nie lubię, to jeszcze nie można gadać o pierdołach żeby fajnie spędzić czas tylko randka polega na tym, że druga osoba robi o mnie wywiad. Trzeba jakoś wypaść, bo wiadomo pierwsze wrażenie jest ważne, a jak się coś tam spieprzy z nerwów to już się jest skreślonym. Randki są dla mnie zbyt stresujące, kurde no nie wiem co w tym jest przyjemnego. :classic_cool:

niby dlaczego nie można gadać o pierdołach? Kurcze, to chyba robiłem to nielegalnie :p

Gość obrzydlistwo
Trzeba uważać o co się prosi, bo można to dostać. :classic_cool:

Gość święta dla mnie nie istnieją
Amen. Koniec tematu

Teraz sie zacznie :p jak mozna od razu ulozyc historie nie udanej randki? Dobrze ze nie jestem ta z ktora bys sie spotkal w tej histori. Wiesz na 1 randce zawsze jest nie pewnosc i nie smialosc. Kazda ze stron chce wypasc jak najlepiej. Czy to kobieta co odmawia jedzenia myslac ze sie pobrudzi czy facet ktory twierdzi ze musi juz isc bo nie wie o czym gadac. Przejmowanie sie jest zbedne bo 2 osoba moze byc bardziej zestresowana. Mi to zawsze dodawalo pewnosci siebie :p Kto powiedzial ze facet musi byc meski? Kobieta szuka tez zrozumienia a nie tylko poczucia bezpieczenstwa. Kazda ma inny gust jedne wola takich i inne tam tych. Niesmialosc jest dobra w kazdym wieku. Ciekawe co jest lepsze facet za bardzo pewny siebie czy bedacy niesmialy. Co ja bym wolala to moja mala sprawa :) nie ma co sie zalamywac i sadzic ze zadna nie zechce czasem wystarczy dostrzec skarb obok siebie. Przyjac zaakceptowac i nie marudzic.

Wiesz to moze do kosciola? :P Kiedys mi to ktos nawet zaproponowal ciekawa bylam jak bedzie xD Wiesz to moze second life?

"brak dobrego wyglądu" To zależy od gustu każdej Pań z osobna, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.. nie bądź aż nadto krytyczny dla siebie... samokrytycyzm jest dobry ale w umiarkowanym stopniu

Nie będę Ci wciskać, że jest nieważny w ogóle, ale nie jest najważniejszy, najbardziej istotna jest dusza człowieka, to że na przykład ktoś jest mniej atrakcyjny fizycznie nie oznacza od razu, że nigdy nie będzie szczęśliwy... są kobiety, które przede wszystkim szukają stabilizacji i ciepła nie przystojnego playboya, który oprócz tego, że koleżanki będą zazdrościć faceta nie wniesie niczego innego do ich życia...

Gość fibczak
nie mam zębów więc nie mam kobiety - taka jest logika życia

Gość bhyt
jesuuuuu faith pieprzysz jak pokręcony!!!!1

Gość Zbygnieff de Volay
nie wzwodzę się już więc nie mam sznas na miłość i seks life is brutal a koboieta jeszcze bardziej !!!

Gość vgghbvhnb
'' Znajdź sobie jakieś wciągające zajęcie a kobiety kopnij w d**ę. Powodzenie mają tylko cwaniaczki i nadziani.'' haha taaak tak sobie tłumacz prawiczku, powodzenie mają przede wszystkim ci z ciekawą, nie-nudną, dość śmiałą osobowością, ale no tak, biedny, wystraszony prawiczek musi się wyżyć na tych mających powodzenie

Gość bezzębni kaputt !!!!!!!!!!!!!
bo kopulacja to sprawa dla idealnych

Gość a co ze starszymi z apetytem
na młodsze ? Tu dyskryminacja kobiet jest totalna !