Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość canonowa

WROCŁAW- sesja fotograficzna dziecięca lub rodzinna za 150 zł

Polecane posty

Gość canonowa

Witajcie mamy :) uczę się robić zdjęcia i mam już kilka sesji za sobą, jednak chciałabym praktykować więcej i więcej- oferuję zatem rodzicom z Wrocławia możliwość zrobienia sesji fotograficznej dziecku, rodzeństwu lub sesji rodzinnej w cenie 150 zł. Sesja trwa tyle, co u profesjonalnych fotografów- czyli ok. 3-4h z czego finalnie wychodzi ok. 25-50 najbardziej zadowalających zdjęć. Dokładnie w ten sam sposób odbywają się sesje profesjonalne, kosztujące od 400 do 1500 zł Sesja może być u Państwa w domu lub/i w plenerze. Mam profesjonalny sprzęt (aparat + oświetlenie). Sesje mogą odbywać się jedynie w weekendy :) Osoby zainteresowane prosze o maila na adres: canonowa@op.pl - przesyłam zrobione przeze mnie do tej pory zdjęcia. Warto zachować wspomnienia, dzieciaki tak szybko rosną i się zmieniają :)

Gość liliputka78
przyznaje ze to bardzo tanio i chetnie bym sprobowala, mam 2 blizniaczki czy pasowala by pani sesja w ktorys wekend stycznia? wysylam maila z danymi i prosze o kilka probnych zdjec pozdrawiam

Gość demeterrrrr
a czy mozna polaczyc plener i sesje w domu? to bedzie dalej w tej samej cenie? i czy zdązy sie w te 4h zrobic to i to? jestem zainteresowana

@ demeterrrr: Jak najbardziej się zdąży, wszystko zależy od "zmęczenia" i chęci dziecka :) Oraz oczywiście od tego, jak daleko od domu znajduje się miejsce plenerowe, w którym Państwo chcieliby wykonać sesję. 4h to wbrew pozorom baaardzo dużo czasu :) Cena bez zmian. Cena jest oczywiście promocyjna i w cenie 150zł będę wykonywała sesje do końca marca 2011. Później cena dwukrotnie wzrośnie ze względu na zakupo dodatkowego sprzętu oraz- mam nadzieję- zwiększenie moich umiejętności :)

Gość dferfewfwe
kasieczka84@wp.pl tez bardzo prosze o fotki, byc moze skozystam:)

Gość Aleksandra 22
również jestem bardzo zainteresowana, proszę o przesłanie przykładowych fotografii: olencia21@wp.pl

Gość karrotka1999
fotki bardzo przyjemne, dziekuje. skontaktuje sie z Pania po nowym roku