Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ^w^p^o^t^r^z^e^b^j^e^

Problem (DUŻY)

Polecane posty

Gość Matematyka się kłania :O
W wieku nastoletnim poznałaś faceta, szybciutko zaszłaś z nim w ciążę, wpakowaliście sie w pieluchy, a teraz być może wdepniecie w kolejne i Ty sie dziwisz, że wam się związek nie układa? Zabezpieczenia szwankują zwykle u nastoetnich mamusiek z przypadku :O

Ja uważam, że może być.. O ile zacznie myśleć głową. I postanowi zrobić coś ze swoim życiem. Coś dla siebie. I niekoniecznie musi być to rodzenie kolejnych dzieci ;) Ale pewnie jeszcze długo droga przed nią. Najpierw musi dorosnąć 🖐️

Gość Wez sie lepiej doucz
Kretynko!taa,wszyscy Ci uwierza,ze chcialas miec dziecko tak wczesnie:)-to po pierwsze;po drugie-dopasowalas sie z tatusiem dziecka tepota-on jest zapewne tak samo yntelygentny,jak Ty.W ramach pogodzenia sie zaproponuj mu wspolne korepetycje z ortografii i skladania wyrazow w logiczna calosc:)

Matko jak tak to czytam to dochodze do wniosku, ze swiat zwariowal.. jak taki Gowniarz jak Ty autorko do przedszkola swoje dziecko odprowadzisz to co wychowawca sobie pomysli ? jeszcze jak zobaczy Cie kolejnej ciazy. Co Ty dziewczyno robisz w ogole ? oszalalas ? Pisalas, ze zyjesz z narzeczonym.. to planujecie w ogole slub ? bo jak sie klocicie i Twoj facet jest w stosunku do Ciebie tak beszczelny to pewnie skonczy sie na tym,ze dziecko bedzie wychowywac Dom dziecka, on Cie zostawi a Ty zostaniesz na lodzie. To tylko kwestia czasu. Zamiast siedziec w domu i dawac mu du** wez zrob cos pozytecznego. Wychowaj na ludzi ta swoje dziecko, wez sie do roboty, zajmij sie swoim zyciem. Moze teraz Twoj facet sie zastanawia i bije glowa w sciane co on najlepszego zrobil i jak zmarnowal sobie z Toba zycie.. moze dlatego tak Cie traktuje.. Sadze, ze jak bys sie wziela w garsc i zrobila cos dla zycia to zaczalby myslec inaczej. Tylko troche checi !!

Gość Zgrywus :)
No tak, młody wiek i obowiązki przerosły, z tond pewnie te nieporozumienia i kłótnie w związku, ale największy mędrzec nic więcej tu nie poradzi jak tylko szczera rozmowa z partnerem.

Gość ^w^p^o^t^r^z^e^b^j^e^
Kretynką możesz nazywać samą siebie ... Tak się składa że z ortografii mam 5 a facet ma liceum z matura na 5 ... I nie chce tu widzieć żadnych złośliwych komentarzy jeśli jest ktoś taki to wynocha !!!!!!!

jesteś przed 18, ale mimo wszystko myślałam, że chodzisz do szkoły średniej, ale chyba nie bardzo skoro mówisz o ocenie z ortografii, w szkole średniej nikt się w takie bzdury nie bawi :D:D i potrzebie a nie potrzebje. To jeden błąd Twój a na tych dwóch stronach koło 20 naliczyła bym na pewno. :O Więc 🖐️ jesteś żenująca, chwalisz się czymś czego nie ma. Najpierw, że chciałaś mieć dziecko tak wcześnie - na bank :D a teraz jakąś śmieszną oceną z ortografii :D może i masz tą 5, ale w takim razie muszę Ci pogratulować - nikt tak sprytnie nie potrafi ściągać :D

Dlaczego nie chcesz czytac niemilych komentarzy ? tutaj dziewczyno w tym temacie inaczej sie nie da bo Ty nic zlego nie widzisz w tym, ze jestes matka w tak mlodym wieku. Jestes po prostu nieodpowiedzialna i starannie starasz sie to ukryc. Z mojej strony te komentarze sa prawdziwe, nie zlosliwe wiec wez sobie do serca je bo skoro nie tylko ja tak sadze to powinnas sie zastanowic czy moze faktycznie jest cos nie tak w Twoim zyciu. Pozdrawiam

Gość bakczysaraj
pechowa 13 i nie lubię niedziel mają rację oczywiście. Jesteś niemyślącą gówniarą, w dodatku nie przyjmujesz krytyki. Sory, ale taka jest prawda - 2 dzieci przed 18tką w związku o stażu niespełna 2 letnim - zasadniczo to po tym się chyba tylko i wyłącznie katastrofy można spodziewać. Facet ma maturę? woooooooow!! nie wiem czy wiesz, ale aktualnie w Polsce matura gówno daje. Dziś to nie jest żadne wykształcenie. To jest absolutne minimum.