Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pieeeerdoleeee

koleżanka ma do mnie pretensje czy słusznie?

Polecane posty

Gość ja pieeeerdoleeee

wczoraj sobota, poszlam na impreze, wracam dzisiaj rano do domu , spie do 11 a tam juz 2 smsy , że prosi bym rano jej skanowała coś tam bo zapomniała ksiązki a pojechała do domu, potem z rana 2 sms , czy zeskanuje jej te strony no to jej pisze, że dopiero wstałam, i nie tak od razu , a ona że "ok , no to czekam" z taką łaską :/ kurfa. nie moja wina że nie wzięła ksiązki ,a ja chyba moge wyjsc z domu a nie siedziec i czekac aż ktos bedzie chciał cos ode mnie nie ? tym bardziej że mam sporo spraw na głowie. teraz jej zeskanowałam, ale cięzko było , i pewnie bedzie sie czepiała że źle wyszło :/ albo nie bedzie umiała otworzyc RAVA ;/ chcę jej pomóc ale kurde nie wyrabaiam

Gość ja pieeeerdoleeee
jeszcze poczta mi sie zacieła bo kto to widział by wysyłać obrazki każdy po 4 MB ;/ :( o ja pitole a ona pozniej bedzie sie na mnie wyżywać

Gość ubawiłam sie setnie
.

Gość Dziwna koleżanka
co za kretynka. przecież na chomikuj można pewnie znaleźć książki więc ? może powiedz jej to , jak wnioskuje jestescie na studiach, więc niech sie koleżanka nauczy myśleć

Gość ja pieeeerdoleeee
napisałam jej , znalazłam na chomiku tą książke , a ona mi napisała że nie można na mnie liczyc:(