Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frdsfsdgfsdf

Za 3 godizny przyjeżdza do mnie moj ex...

Polecane posty

Gość frdsfsdgfsdf

Mama zamiar go przelciec, nagarc wszytko i wyslac w prezencie swiatecznym tej dziwce ktora rozwalila mi moj 8letni zwiazek bo szuka bankomatu... po numerze jaki mi wywina zeniac sie znia 2 tygodnie przed naszym slubem i zostawiajac mnie sama z 2 dzieci nalezy mu sie... plytke landie opakuje w pudeleczko swiateczne wsadz ei wyśle z najwieksza przyjemnoscia do tej szmaty ktora z premedytacja wrypala mi sie w zycie...

Brawo! I bardzo dobrze :) Tylko zdaj relacje jak to sie dalej potoczy :)

Gość Di. ____
O matko,co za facet;/

Gość frdsfsdgfsdf
heh nie wlozy? smamwezme, juz sie zaanonsowal na noc... z iwelka nadizje zae dostnie dupy... wiec dostnie i dodatkowego bonusa tez...

Gość rozumiem rozgoryczenie, ale
skąd wiesz czy poleci na ciebie?:)

Gość frdsfsdgfsdf
bo faceci to idioci wystarcyzla powiedziec, ze jako prezent swiatecnzy chce jego bo nadal go kocham, i miesiac potarzania ze chce tylko jego i sam zadzownil ze jedzie i dostne swoj prezen... wiec juz wsyztko przygotowane... musi mu doskwierac brak ruchania...

Gość chyba żartujesz sobie
chcesz się zeszmacić tylko po to, żeby się zemścić? I niby na kim, na tamtej? Przecież to ON Cię zdradził, to ON jest winny, to ON jest gnojem, a Ty jeszcze do łóżka chcesz z nim iść? Popierdoliło Cię chyba zupełnie :O

Gość frdsfsdgfsdf
oczywiscie ze jest winny i kare dostnie w lozku tka ze zapamieta do konca zycia, a ona tez jest winna bo wiedizla o mnie i o slubie i odzieciach i byla moja najlepsza przyjaciolka ... wiec niehc mnie w d... pocaluje za przeproszeniem, a ja skorzystam bo mi sie bazykac chce i dalej chuja kocham niestey...

Gość :) na prawde
dobry plan, tylko ni ewylej calaej tej zlosci na swojego ex zanim go nie zrealizujesz

Gość chyba żartujesz sobie
skorzystasz? Już ja widzę, jak skorzystasz. Skorzysta to Twój ex, a nie Ty. Ty po tym wszystkim poczujesz się jak szmata i tyle.

Gość frdsfsdgfsdf
nie nie ja jestem bardzospokojana i opanowana osoba, nwet jak sie dowiedizlam to nie krzyczlam i reki na inego nie podniostlam, tylko wzielam usiadlam i pogadlam ...kocham go wiec nie potrafie sie na niego zloscic w jego obecnosci...

Gość likeacandle
współczuje... :( i trzymam kciuki. napisz potem czy wszystko poszło po twojej mysli :) ja też chcialabym sie zemścić na kimś podobnym, po podobnych przeżyciach... ale do tej pory byłam zbyt słaba i zbyt słabo zdystansowana do tego wszystkiego, by móc z zimną krwią w jego obecności przeprowadzić swój plan... zawsze zbyt duże ciśnienie miałam i wogóle... może jeszcze mi się uda, a za ciebie trzymam kciuki! :)

Gość marna sprawa
a twoj ex jest polakiem?...

Gość frdsfsdgfsdf
nie moj ex jest chorwatem z francuskim obywatelstwem... spi koomnie jak susel a ja nagralm badrzo bardzo dlugie video ktore pojdzie jutro z samego rana do tej szmaty... wszytko poszlo jak po masle...

Gość pogubilam sie
tylko uwazaj,zeby ona tego filmu nie puscila np. do netu....

Gość szczerze ci coś powiem
dlaczego mścisz sie na kobiecie z którą teraz jest? Czy to ona obiecywała Ci wiernośc? To że Twój facet to fiutomóg w żaden sposób go nie usprawiedliwia. Zrób lepiej coś co poniży tylko jego.. Najlepiej wyśmiej łózkowe umiejetności

Gość tam napisane łączy
nie histeryzujcie babsztyle głupie jak nie z byłą to z kazdą inną podupcy niech sie laska dowie, chyba zadna by nie chciała sypiac i gotowac, prac i dupe podcierac takiej sprosnej swini niedoruuuchanej

Gość tam napisane łączy
ja bym chciała wiedziec ze wyszłam za swinie bez uczuc podziekowałabym za ten film serdecznie, a tego debila wydupcyłabym z domu

Gość madzia4343443
a mam pytanie autorka nie jest czasami pijana :-) bez obrazy ale sadzac po błedach w wypowiedziach :-)

Gość Liza@22
I jak eks sie pojawił?

Gość taka se kobietkaa
no wlasnie tez jestem ciekawa jak sie potoczyły wydarzenia autorko odezwij sie !!!

Gość PUK PUK PUK
jak TAM AUTORKO?

Gość omniz
narób mu malinek na ciele

Gość pomaranczowamalpa2
i co ? :D

Gość pffffffff
plan miałby sens gdyby był ci całkiem obojętny. ale w zwiazku z tym ze go ciągle kochasz, to nie wroże z tego nic dobrego...