Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFGDGDG

MAM DUZY NOS, JESTEM BRZYDKA!

Polecane posty

Gość DFGDGDG

Mam duży nos, nie ma garba, jest prosty, normalnie wygląda ok, ale z profilu okropnie widac jaki jest wielki- nie przesadzam :-O Co z tego,że jestem zadbana, jesli tego sie nie da ukryc? Staram sie pocieszac,że mam zadbana, długie wlosy, duze oczy, gładka cerę, jestem szczupła. ale to nic nie daje, widze tylko ten cholerny nos. Nawet moja rodzina czasem o tym mówi, sa to teksty typu "po kim ty masz taki duzy nos". 1 mankament i jestem brzydka. Niby nie narzekam na brak powodzenia, ale czuje sie przez to niepewna siebie. Kiedy jakis facet na mnie popatrzy, to mysle "na pewno sie dziwi ze mam taki wielki nochal" :-O

Gość Zmien myslenie
znam mase pieknych dziewczynktore robia za szare myszki i mase brzydul (choc nie za bardzo wierze,ze Ty nia jestes), ktore nie moga sie opedzic od facetow. Jesli jestes zadbana,masz poukladane w glowie i sie usmiechasz, to nikt nie bedzie zwracal uwagi na Twoj nos, jaki by nie byl wielki.

Ja też mam duży nos! Nie jest...długi, garbaty, tylko mam szerokie nozdrza - idealne do życia w Afryce :classic_cool: Ale już się przyzwyczaiłam :P

Gość DFGDGDG
To mój kompleks od dzieciństwa. W podstawówce miałam o to przerabane. Teraz zmieniła mi się twarz, bardziej się sobie podobam, wydoroslałam, no w końcu 21 lat:D ale pozostał ten brak pewnosci siebie i niska samoocena.

"Nie jest...długi, garbaty, tylko mam szerokie nozdrza - idealne do życia w Afryce " haha :P ale to Ci się chyba nie przyda :classic_cool:

Gość mała iloja na bazaniu
ja mam trochr garbek, z przodu spoko, ale z boku nie lubie siebie ale i tak mam powodzenie raz chlopak uszczypliwie mi dogryzał na ten temat, ale wiem ze nie byłam mu obojetna, lubił mnie i mi dokuczał po prostu;) nie przejmuje sie tym, bo mam ładne oczy

Gość tez pieknego nie mam
tak sie mowi nie przejmuj sie jesli jestes zadbana, masz inne czesci ciala ladne, ale nos przeciez jest centralnym punktem w twarzy i naprawde trudno nie myslec o nim jesli nie jest ladny, ja nie lubie swojego nosa bo mam duza chrzastke, jednym slowem troche kartofelek :O ale znalazlam patent zeby to ukryc i gdy ktos mnie poznaje to nie wie jaki mam nos naprawde :D

Gość madzia:D
DFGDGDG nie prezjmuj sie, kazdy ma jakies komplesy, ja np mam male piersi i co zrobie, na plaze nie chodze, unikam bluzek z dekoltem ale przeciez nikt nie jest idealny :) buziaki i glowa do gory a masz kogos jestes sama?

Gość facet ktory sie szybko
ja jakbym miała małe cycki, to i tak bym chodzila na plaze ale sie sracie opinią obcych ludzi:O

Gość DFGDGDG
od kilku miesiecy jestem sama:)

ja mam 25 lat, jestem atrakcyjna i nigdy nie miałam mezczyzny, co w związku z tym? dlaczego ją pytasz czy ma kogos? czy posiadanie kogos jest w twoim wąskim rozumieniu wyznacznikiem atrakcyjnosci?:D

no niby moga, ale ja mam wrazenie ze kady by patrzyl mam 21 lat a piersi hmmm malutkie, takze jak zaloze bluzke z dekoltem to decha, moje piersi sie nie lacza nie maja tej kreski :p hehe

ojej tak zapytalam z ciekawosci bo jesli by kogos miala, to moze by pokochala swoj nosek, zaakceptowala czasem to pomaga jesli kogos urazilam najmocniej przepraszam

moze jeszcze oddam ze mam duze piersi, ładne usta, oczy, zgrabny nos. Czy jesli powiem, ze nigdy nie miałam męzczyzny, to uznasz ze sciemniam i jestem pasztetem? czy naprawdę narod kobiet, jest tak uposledzony obyczajowo?

Gość nanananajjj
jaki patent?:D:D:D

Gość oł jeeeeeeeee jeeeeeeeee jeee
ehno niestety duży nos dyskwalifikuje dziewczyne, wspolczuje

Gość karykaturaaaaaaaaaa
uh ! skąd ja to znam :P jak byłam młodsza to miałam normalny prosty mały a z wiekiem urósł i jeszcze mam takie małego garba ja pierdziele . Z przodu jest ok ale z boku masakra :D No ale na brak powodzenia również nie narzekam choć nie ukrywam ,że przez taki mankament mam niskie poczucie wartości .

dowartosciowywanie sie facetem, to najgorsza z mozliwych terapi akceptacji samej siebie sprobuj pokochac siebie, gdy nikt cie nie kocha ;) kazdy facet, ktoremu chce sie poroochac powie swojej kobiecie ze jest piękna:D

Gość karykaturaaaaaaaaaa
oł jeeeeee - czyżby ? Nie bądź tego taka pewna , zadarte małe nosy - też nie są ładne , jak u świnki piggy .

mam patent ale trudno byloby to opisac musialabym pokazac :D w skrocie sciagam miesnie twarzy i nos sie wydluza i wysmukla nie widac ze mam kartofel :P

Gość nanananajjj
hahaha ja robie tak samo:D

haha a juz myslalam ze tylko ja wpadlam na taki pomysl :D:P

Gość DFGDGDG
sami widzicie, juz ktos powiedział,że duzy nos dyskwalifikuje dziewczyne:-O kanon piekna 90-60-90, długasne włosy, duuze oczy, duuze usta i malutki nosek:-O

Gość kasiunianienia
bąźmy tacy jak natura stowrzyła

Duży nos nadaje twarzy charakteru. Moim zdaniem lepiej wyglądają duże nosy niż małe i perkate.