BożaOdbytnica 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tofik napisał: Makaron ty pedale znowu spełnisz do faceta Tak jak kiedyś do transwestyty Pokahontaz Każdy ma swojego transwestyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Taki z niej facet jak z Ciebie łysa baletniaca frajerze ogranij japę Makaron ty pedale znowu spermisz do faceta Tak jak kiedyś do transwestyty Pokahontaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu Ja prdl jakie cudenko dzisiaj w saunie siedzialo, kiedy Boze zaczne sie odzywac do ludzi Moze jak bede wiedzial, ze moge gadac z Pannami i czuc sie niezagrozony z ich strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu Taka przyjemna dziewczyna Ale jak wlaza blondyny kolo 30-40 i maja cycki sylikony jak doda wielkie to masakra To juz wole deski plaskie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu Przylaza tam takie, zrobione usta, wielkie sylikony, bikini kuse cialo spoko bo wysportowane bo trenujo na silownia XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu Fajnie dzisiaj bylo siedze sobie w sauna i 3 dziewczyny i kazda oczy zamkniete i spia i bikini masakra Wyobrazilem sobie, ze moglbym z ktoras z nich tak spac obok i ogladac jak spi sobie cudo obok mnie, a ja oczom nie wierze, cud jakis xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, BożaOdbytnica napisał: Co clickbait stokrotki to takie herbatniki z marmolado nic nie zjadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu Czasem niezli faceci tez przychodza, jeden typek ma tyle wlosow na glowie ze mu zazdro i zadbany wysportowany Wczoraj jak sie pozelowal to tak pachnialo, ahh. Niezli faceci tam niektorzy, z klasa, zadbani i wysportowani pachnacy Taki powinien byc facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu Ogolnie tam ludzie co regularnie saunuja jak ja, to maja gladkie buzie xD. Czuje sie w klubie facetow z gladkimi buziami xD Niedlugo jeszcze miesnie wpadna, bo zaczalem wbijac na silownie ostatnio ;P Ale nie chce przesadzac na poczatek z cwiczeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, libbi_sztisel napisał: Tam jest taka uliczka aleja róży sie chyba nazywa - polecam zobaczyc. Pasaż Róży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu Krejzi chyba spi, ja tez sie ide jeebnac, cos poczytam albo sobie pogram w gierke jakas, dobranoc xD Ide sobie odpoczac od kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: Pasaż Róży wiele lat tam mieszkales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: clickbait stokrotki to takie herbatniki z marmolado nic nie zjadłem To som ciastka starych bab i lubiłam je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Tofik napisał: wiele lat tam mieszkales od Potopu Szwedzkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BożaOdbytnica napisał: To som ciastka starych bab i lubiłam je może naleśniki usmażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu U mnie rano wjezdzaja jajka na miekko i pomidory Pychota, tak dawno nie jadlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: może naleśniki usmażę Za dużo zachodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labubu content creator 0 Napisano 23 minuty temu 2 godziny temu, libbi_sztisel napisał: Dobra ide spać przez was boje sie ze przysni mi sie srun i sraudiusz jako trole labubu Niech ci się przyśni życie bez opryszczki narządów płciowych i ryja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach