Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaandr

Mieszkanie w Białysmtoku od developera

Polecane posty

Gość gfgdgdgfg
Rozumiem. Ceny są tragiczne. 7-8 tyś to cena na Pradze. W centrum... może 15 tyś. Kredytów nie chcę nawet komentować, kradzież w biały dzień. Miesięczna rata to nieporozumienie nie wspominając już, że w sumie trzeba zapłacić nawet nie dwukrotność ale niemal 3 razy tyle ile wynosi wartość mieszkania

Gość joannas1
Słyszałam, że podobno zaczynają się tendencje spadkowe, ale patrząc na ofertę developerów, stwierdzam, że to chyba plotka.

Gość klasuyra
przecież na Mickiewicza są już ceny od 3800 za metr

ja płacę w Białymstoku w spółdzielni 450 zł za 58 m2, blok z wielkiej płyty.

Gość joannas1
Klasuyra, a u jakiego dev. Interesuje mnie ta lokalizacja. Ale zaraz, zaraz, chyba nie masz na myśli bloku, który powstaje przy zakładzie naprawy samochodów? Bo tam to i za 2500 bym nie kupiła.

Gość joannaandr
moze i mozna u nas kupic za 3800 za m al glownie deweloperzy proponuja nizsze ceny za mieszkania ktorych nikt nie kupuje ze wzg na duzy metraz i masakryczna jak na bialostockie zarobki cene bo rozumiem w wawie sa takie ceny jakie sa normlane ale i zarobki o ile sa wieksze wiec wszystko jest jakby bardziej proporcjonalne

Gość joannaandr
up up up

Gość dfgege
Aby działalność prężnie się rozwijała, warto zainwestować w promocję. Najlepszym pomysłem jest wykorzystanie działań z zakresu reklamy Lublin. Stanowi to sposób na poprawę pozycji firmy. https://reklama-lublin.pl/

Gość gość
Słyszałam że KALTER deweloper się sprawdza. Nie wiem na ile to prawdziwe informacje, ale jak widziałem ich realizacje to naprawdę bardzo ładne, nowoczesne mieszkanka. No i lokalizacja osiedli bardzo dobra.

Gość gość

Mieszkanie wystawiałem przez em5.pl . Bardzo dobra fundacja – pośrednik, więc działają w bardziej „wyrafinowany” sposób. Sprzedałem rodzinie z Białorusi, która chciała się koniecznie szybko przeprowadzić na Podlasie, bo mieli tu jakiś biznes robiony. Pośrednik o wszystkie szczegóły zadbał. Szybko sprzedaż poszła. Dobrze, że samodzielnie się nie bawiłem.